Колеги, става дума за ето тази тема от колегата Niksi:
viewtopic.php?f=60&t=169682
Мисля- няма нужда да обяснявам на колко хора е помогнал и че човека е наистина сериозен!
Мнозина от нас го познават и лично.
Идеята ми е някой от нас да обяви някаква банкова сметка, в която, кой колкото може- да преведе някаква сума.
Аз, за съжаление, не мога да помогна с нещо съществено, а предполагам, че и доста от нас са на същия хал, но колкото мога- ще дам.
Мога да обявя и моята сметка, но предполагам- по-добре и по-удобно ще е ако човека е от София.
Ще се води сметка кой какво е превел и когато колегата върне парите- ще се извади списъка и ще се възстановят сумите.
Моля, който е съгласен- да даде IBAN на сметката си, за да не губим време. Необходима е сума до след около 1 седмица.
Благодаря ви!
"Нужда от пари" или желаещи да помогнат
Re: "Нужда от пари" или желаещи да помогнат
Съгласен с Радо.
И аз немога да отделя много, но все пак капка, по капка ще се съберат, жалкото е, че срока е малък
Както е и с тези благотворителни организании.
Най-добре Ники да си открие една сметка и който има желание да слага вътре.
И аз немога да отделя много, но все пак капка, по капка ще се съберат, жалкото е, че срока е малък

Както е и с тези благотворителни организании.
Най-добре Ники да си открие една сметка и който има желание да слага вътре.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Мммдаа... Явно или никой не му се наема, или имате погрешна представа за скромност
За да не се губи време- давам моята сметка, а ако се появи по-подходяща такава - ще се прехвърлят сумите
IBAN ............
BIC ..........
Моля, като основание за превода пишете 'Niksi' и пишете и в темата, не ЛС, за да не се загуби сметката.
Аз лично в тази карта имам към 300 лв. За Никси са!

За да не се губи време- давам моята сметка, а ако се появи по-подходяща такава - ще се прехвърлят сумите

IBAN ............
BIC ..........
Моля, като основание за превода пишете 'Niksi' и пишете и в темата, не ЛС, за да не се загуби сметката.
Аз лично в тази карта имам към 300 лв. За Никси са!
Последна промяна от °niksi° на Вто 17 ное 2009 23:47, променено общо 1 път.
Причина: Махам сметката защото както съм писал по-надолу не искам да се събират пари като за благотворителност, връщам до стотинка всичко което взема, но не и така изпросено.
Причина: Махам сметката защото както съм писал по-надолу не искам да се събират пари като за благотворителност, връщам до стотинка всичко което взема, но не и така изпросено.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Радо,всички познаваме Никси.
Много добри неща ни е направил,много коли е излекувал....
Но сега е криза,всички са се свили и нямат излишни пари...
Аз съм на мнение че ако всеки който е бил при Ники даде по 5-10 лева ще се събере доста добра сума.
ПС:
Колко трябва да се събере и за какво ?
Може и на лично.
Много добри неща ни е направил,много коли е излекувал....
Но сега е криза,всички са се свили и нямат излишни пари...

Аз съм на мнение че ако всеки който е бил при Ники даде по 5-10 лева ще се събере доста добра сума.
ПС:
Колко трябва да се събере и за какво ?
Може и на лично.

°niksi° написа:Трябва да събера малко над 20 000 лв. - за какво са в момента не бих желал да споделям
И аз довече ще обсъдя бюджета и ще помогна с каквото мога.
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
аз вече помогнах, но се чудех за какво са: първо търси пари, после търси геолог - ще купува вулкан сигурно, действащ.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Никой нищо ли не може да помогне? 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Нямам абсолютно никаква възможност
Иначе с удоволствие ама..

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Aз мога да дам моята сметка,но трябва да я проверя как беше,че нея знам.Бях я записвал някъде из камиона,утре като ида на работа ще я взема и ще я дам.И с каквото мога ще помогна.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Радо малко на своя глава я е пуснал тази тема, та сега ще я заключим и ще кажа защо.
Не искам да излиза, че прося и т.н. Писъл съм в темата, че търся пари НА ЗАЕМ - било и с някаква лихва, но затова съм писал че ще се разбираме на лични за условията.
100% съм сигурен че тук има хора който могат да помогнат..... но явно не искат или не смеят да не изгорят.
До момента от форума има 2 човека които са ми помогнали и аз това ще го запомня, те си знаят кои са и винаги бих им помогнал и аз.
И въпреки, че ми трябват пари пак преди 20-ина дни дадох на заем с ясната представа, че най-вероятно няма да ми ги върнат /както и стана/.
Това с по 5-10 лв не си е работа и не искам да разчитам на милосърдие а на услуга от хората във форума.
Сега се сещам за един колега който вече не пише тук. Преди години имаше проблем - домът на майка му и баща му изгоря при пожар. Човека ме помоли за следното "Ники, търся някакви пари, колкото може да се намерят всичко ще е от полза, нашите са на улицата в момента и нямат дори и дрехи останали. Идеята ми е ако може да пуснеш тема защото повече хора те познават и биха помогнали."
Пуснах тема и въпреки всичко събрах някаква нищожна сума от която лично мен ме беше срам, като голямата част от сумата беше дадена от пловдивчани /те си знаят кои са били тогава/.
Тогава нуждата беше както се казва животоспасяваща, сега съм затруднен, но положението е такова, че и да не успея нищо няма да се случи, няма да остана нито аз нито семейството ми на улицата и т.н.
Благодаря още веднъж на отзовалите се и да пожелая на всички никога да не изпадате в такава нужда.
Не искам да излиза, че прося и т.н. Писъл съм в темата, че търся пари НА ЗАЕМ - било и с някаква лихва, но затова съм писал че ще се разбираме на лични за условията.
100% съм сигурен че тук има хора който могат да помогнат..... но явно не искат или не смеят да не изгорят.
До момента от форума има 2 човека които са ми помогнали и аз това ще го запомня, те си знаят кои са и винаги бих им помогнал и аз.
И въпреки, че ми трябват пари пак преди 20-ина дни дадох на заем с ясната представа, че най-вероятно няма да ми ги върнат /както и стана/.
Това с по 5-10 лв не си е работа и не искам да разчитам на милосърдие а на услуга от хората във форума.
Сега се сещам за един колега който вече не пише тук. Преди години имаше проблем - домът на майка му и баща му изгоря при пожар. Човека ме помоли за следното "Ники, търся някакви пари, колкото може да се намерят всичко ще е от полза, нашите са на улицата в момента и нямат дори и дрехи останали. Идеята ми е ако може да пуснеш тема защото повече хора те познават и биха помогнали."
Пуснах тема и въпреки всичко събрах някаква нищожна сума от която лично мен ме беше срам, като голямата част от сумата беше дадена от пловдивчани /те си знаят кои са били тогава/.
Тогава нуждата беше както се казва животоспасяваща, сега съм затруднен, но положението е такова, че и да не успея нищо няма да се случи, няма да остана нито аз нито семейството ми на улицата и т.н.
Благодаря още веднъж на отзовалите се и да пожелая на всички никога да не изпадате в такава нужда.