Здравейте наскоро ми се появи следния проблем:
-когато стартирам двигателя от таблото ми издава звуков сигнал- три кратки писукания!
Не ми показва никаква индикация по дисплея и по таблото.Някой има ли идея,от какво може да е този проблем? Ходих на сервиз, момчетата закачиха тестета и той, не отчете никакви грешки!
Звуков сигнал от таблото
Re: Звуков сигнал от таблото
провери дали имаш антифриз,когато ми падна нивото на антифриза така пищеше
Беше между максимума и минимума !По принцип, нали има индикатор на таблото за нивото на антифриза? Сега пробвах не изписука ,но и преди го правеше на 5-6 стартирания 1-2 пъти!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дане би да е зумер за маслото.
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Това на к`ва кола 

-
- Автомобил: VW PASSAT B5 TDI
- Двигател: TDI
- Контакти:
мои приятел имаше подобен проблем и се оказа алармата,смения и се оправи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да не би да си отива акумулатора ? При мен се е появавало един-два пъти миналата зима след 1-2 дена престой при -15. Моето обяснение е че просто при стартиране пада много напрежението и компютъра се обърква за момент.
Тая зима и аз се сблъсках със загадката - три звукови сигнала при всяко палене, без други индикации, светещи лампи или надписи за нередности по таблото. Имах съмнения за акумулатора, замерих го, зарежда нормално. Но при ниските температури ми направи впечатление, че се "чуди" дал да запали, завърташе бавно. Със 100% сигурност мога да кажа- причината е, че акумулатора е тръгнал да си заминава. Зареждането е нормално, но при старт рязко пада напрежението на акумулатора.