Облепване на автомобил с рекламни стикери.
- Pepi-s-passata
- Автомобил:
- Двигател:
Облепване на автомобил с рекламни стикери.
Дойде времето да купя няколко автомобила за служебно ползване във фирмата, проучих въпроса и до колкото разбрах за да ги регистрирам на името на фирмата трябва да бъдат облепени с рекламни стикери. Въпроса ми е колко пари се заплащат като отида в КАТ за това, че съм си облепил колите?
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Облепване на автомобил с рекламни стикери.
Незнам колко искат ама аз карах един фирмен бус и ме спират ченгетата и ми вика дай разрешително за рекламата и аз му викам ами незнам кадее а той ми вика спирам буса от движение аз му викам чакай чичко полицай да бръкна в служебният джоб
Pepi-s-passata написа:Дойде времето да купя няколко автомобила за служебно ползване във фирмата, проучих въпроса и до колкото разбрах за да ги регистрирам на името на фирмата трябва да бъдат облепени с рекламни стикери. Въпроса ми е колко пари се заплащат като отида в КАТ за това, че съм си облепил колите?
Плаща се все едно, че превхърляш - вадиш си нов талон.Отиваш със снимки на колата в кат и се почва.
Колите на фирмата в която работя са облепени като таралежи - в талона се водят кафяво с рекламни надписи - надписи няма никъде

- Pepi-s-passata
- Автомобил:
- Двигател:
А не се ли плаща някаква такса, като за реклама?
Pepi-s-passata написа:А не се ли плаща някаква такса, като за реклама?
Не, не се плаща нищо, просто отиваш със снимките, гледат колата, одобряват ги и ти дават нов талон, за който плащаш.
После в теб трябва да е новия талон и лист от кат с печат на който има снимки на превозното средство от 4те страни.
Успех.
- Pepi-s-passata
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси
Аз колите ще ги карам в КАТ, защото няма да се купуват от София

Така колегИ, ето какво намерих в архивите ми
Да се надяваме, че ти стана ясно

Списък документи за регистрация на МПС с рекламни надписи и емблеми:
Молба свободен текст до началника на КАТ-СДВР, съдържаща името и адреса на молителя.
Списък на облепените автомобили с ДК номера или номера на шасита и двигатели
Оригинали + копия на: Решение за съдебна регистрация, код по БУЛСТАТ.
Ясни и четливи снимки от всички страни на МПС, на които има поставени надписи и емблеми за всеки вид МПС.
Фотокопия на снимките върху формат А4 – три броя.
Заявление за регистрация Обр.КАТ-1
Забележка: Надписите да са изписани на български език. Допуска се дублиране на текста на латиница.
В случаите, когато се използва лого /запазен знак/ на фирмата или надписите са само на латиница, се изисква документ /свидетелство/ за регистрирана търговска марка от Патентното ведомство на РБългария.
Когато автомобилите са отдадени на лизинг се прилага копие от лизинговия договор.Когато се рекламира дейността на друга фирма се прилага копие от договора за рекламна дейност между фирмите.
Всички копия да бъдат заверени с “Вярно с оригинала” и мокър печат на фирмата.
Забранява се поставянето на рекламни надписи и емблеми върху стъклата и фаровете на МПС.
Да се надяваме, че ти стана ясно

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”