niks76 написа:дотук съм по4ти сигурен 4е става въпрос за пове4е въздух в сместа,защото преди имаше и леко нестабилни празни обороти-сега е като 4асовник ,но остана само хълцането.темата е за идеи,аз си преценявам
къде и какво ще бутам по тоя кошер,а пък си е предизвикателство ремонтирането на такъв род автомобил-все пак от 4овек е направен
MITKO_DVD написа:Ние сме представителите за БГ,но ти си в ФР. сори немога да помогна.
Това е марка/кола чийто проблем няма да можеш да решиш в такъв вид формат-форум,това си иска спец.сервиз,където колата се закачва на компа и посредством виртуална връзка с сервиза "майка" колата се ремонтира,свалят се данни и проблема се решава на световно ниво,ако дадения сервиз неможе да се справи с проблема както е при теб най-вероятно![]()
Не прави опити за саморемонтиране на колата![]()
,защото нейскъм да обидя никой тук,но надали някой ще ти помогне по този начин
Andonov написа:Kaк така ги ремонтирате на място? Доста проблеми при колите се установяват само в движение (пътен тест).
niks76 написа:...темата е за идеи,аз си преценявам
къде и какво ще бутам по тоя кошер...
niks76 написа:за много неща си прав Митак,но все пак не е извънземна кола,а и принципно казано кадърните монтъори работят за себе си и са много по в 4ас от големите сервизи,а и аз снощти посъбрах интернационални колеги да бистрим проблема-все нещо ще изско4и на принципа на елиминирането
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта