Offline магазини за мобилни телефони?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
POLOver
Автомобил:
Двигател:

Offline магазини за мобилни телефони?

Мнениеот POLOver » Сря 11 ное 2009 9:44

Та, уважаеми колеги,налага ми се да сменя вярната 6680 с нов телефон. В момента се колебая между N79 и Е71. Не съм обикалял по магазините за телефони от поне 4 години и сега с изненада установявам, че почти всички малки магазинчета продават само през интернет, а по улиците срещам само големите вериги - Германос, Хенди и т.н. По принцип бих им се доверил, но в конкретния случай разликата в цените на двата телефона е от порядъка на + 200 лв. :shock сравнено с обявените в нета. Аз обаче искам преди да си купя телефон да си му отворя кутията, да си го разгледам и да си дам парите на продавача... нЕкакси не ми допада да дам 500 лв на куриер пъс после да гледам какво са ми дали.Нямам и време да се занимавам ако изникне някакъв проблем.
Така че, търся положителни отзиви за "гаражни" магазинчета за телефони. Аз лично бях доволен от Лугано - на бул. Левски, ама сега и те са станали само нет продавачи :(

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Offline магазини за мобилни телефони?

Мнениеот rosy » Сря 11 ное 2009 10:57

Има интернет магазини които изпращат свой служител като куриер. Идва, гледаш, цъкаш, преценяваш и тогава купуваш.
Не че при Нокиа има определящо значение mhihi

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Сря 11 ное 2009 11:41

Имаше на ул. Екзарх Йосиф един магазин Сателит не знам дали още съществува ама до преди няколко месеца още работеше. А и цените бяха сравнително по ниски. не знам от къде са им телефоните ама съм купувал от там телефон преди години и всичко си беше и си е ОК.

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Сря 11 ное 2009 11:54

Аз като си го поръчах телефона в онлайн магазин, първо беше с над 150 кинта по- евтин отколкото в Германос, второ ми го донесоха в офиса вместо да се шматкам по магазини, трето ми направиха всички първоначални настройки понеже не бях наясно и чак след това си платих. Има си 2 години гаранция телефончето, и съм мн доволен.
Според мен бъдещето си е в Интернет търговията, реално в Германос тия 150 кинта отгоре отиват за заплатите на 3-4 "консултанти", в наема на помещението и др. режийни р-ди.

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Сря 11 ное 2009 12:46

vwfena написа:Имаше на ул. Екзарх Йосиф един магазин Сателит не знам дали още съществува ама до преди няколко месеца още работеше. А и цените бяха сравнително по ниски. не знам от къде са им телефоните ама съм купувал от там телефон преди години и всичко си беше и си е ОК.

бяха 2 магазина,но вече ги няма от доста време,иначе на патриарха има 2-3 изгодни магазина.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 11 ное 2009 16:08

O-connect, до френската гимназия.
Държат прилични цени.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 11 ное 2009 17:37

ISRalien написа:O-connect, до френската гимназия.
Държат прилични цени.

и скапани телефони!
два телефона на сестра ми заминаха от там! Без да си поемат гаранцията

Потребителски аватар
ivankov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivankov » Чет 12 ное 2009 12:47

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 12 ное 2009 12:55

Аз преди няколко години си взех Нокиа Н73 от мобилебългария, условието ми беше да го видя на живо. В мтел и другите магазини все още държеше стабилна цена, а в сайта се срещаха по-добри цени. Видях някакъв 'измислен' магазин беше около 500 лева, отидох да взема телефона и видимо видях по него логото на TIM(италиански оператор) и ми стана ясно че е внос от там и може би разкодирана, но телефона си беше нов 2 години гаранция на много добра цена и го взех, не знам как е гаранцията не ми се е наложило да я ползвам телефона излезе читав. Идеята ми е, че може да се намери нещо на по-ниска цена от тия магазини, но все пак трябва да се внимава, че и много боклуци се продават. Mагазина се намираше в един апартамент на улица Оборище между бул Е.Георгиев и бул. Ситняково, но знам ли .. за 3 години може да се е променило нещо ..

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 12 ное 2009 12:58

BeckoTDI написа: Mагазина се намираше в един апартамент на улица Оборище между бул Е.Георгиев и бул. Ситняково, но знам ли .. за 3 години може да се е променило нещо ..

http://www.brosbg.com/ :wink:

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Чет 12 ное 2009 14:42

Преди две седмици си купих Нокия 5530 от такъв магазин - ходих до магазина, но в крайна сметко ми го донесоха на крака. Телефона обаче излезе бъгав - не знам дали е дефект на самия телефон. Така че съвсем скоро ще има и инфо как е с гаранцията от тези магазини...Лошото е, че си мисля, че няма да е много добре...

Потребителски аватар
Clv13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Clv13 » Чет 12 ное 2009 15:08

Аз съм с Н95 и съм много доволен, купих я скъпичко щото е от М-тел, ама поне съм сигурен за произхода и че ако и беше станало нещо щяха да я оправят. И теб те съветвам за някоя по-голяма верига за телефони, че тези малките магазинчета са 80% измамници.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 12 ное 2009 16:46

Bobi_S13 написа:
ISRalien написа:O-connect, до френската гимназия.
Държат прилични цени.

и скапани телефони!
два телефона на сестра ми заминаха от там! Без да си поемат гаранцията

Възможно е :|
Аз миналата година септември си взех nokia e51 и нема мърдане до сега.

Сестра ти не е ли чувала за lyubobg? mhihi mhihi

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 12 ное 2009 20:54

Clv13 написа:Аз съм с Н95 и съм много доволен, купих я скъпичко щото е от М-тел, ама поне съм сигурен за произхода и че ако и беше станало нещо щяха да я оправят. И теб те съветвам за някоя по-голяма верига за телефони, че тези малките магазинчета са 80% измамници.

И колко даде за н95 в мтел? Аз взех н95 8гб за малко под 300 от Англия - вярно няма гаранция, но за цената му от МТЕЛ ще си взема 2-3 :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”