Пасат 90год.RP Mi 90 с АГУ.При мен проблема е следния...оборотите започват да ми играят когато колата е в температурен режим между 50 и 75 градуса....мине ли 75 градуса после оборотите си заспиват.Прави го само когато колата е студена и не е палена от предния ден.Проблема го има и на газ и на бензин.Изчетох тука каво ли не за датчици,сонди,клапи,и т.н. и реших първо да взема да разглобя моното да го изчистя със спреи за карбуратори защото последия път като го отварях ми се видя нещо много с нагар вътре.Та...ще Ви помоля да дадете някоя схемичка на разглобено моно за да видя кои датчик и какво каде е,та като го пръсна утре(ако е хубаво времето) да мога и да го събера.Също така може да кажете и за какво да се внимава при разглобяването.Също и датчици,параметри,как точно се мери защото има и не чак до там хора които разбират от електроника но поне един датчик все ще се научат от тая тема да си премерят. Опитвам се също както казах и по-доре някакси да систематизираме тези работи в една тема относно почистване на моното,както и самите настроики защото като четох темите всичко е пръснато на сто места което е доста объркващо и незнаеш кое първо,кое второ,кое трето да направиш и т.н. Тука някои ще ще даде веднага някои руски или немски линк за това как са го направили братушките или германците...даааа ама от тях само гледаме картинките а не и написаното защото ние сме българи и не разбираме техническите им думи и изрази!

Разбира се за по нагледно задължително трябва да има и снимки за по голяма яснота...например...това стои тук...онова там и т.н. Така че колеги...помогнете да направим една наистина полезна тема ....благодаря предварително на отзовалите се