...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:00, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:00, променено общо 1 път.
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Е как може да сравнявате тия жанти с АТС Къп ..... за Голф 2 (нали на такав ще ги слагате)
АТС седи много пове4е на Голфа отколкото тия ... според мене
Аз имам един такав АТС с офсет 27 .... а тоя борбет мисля 4е няма такав офсет ... с 2 думи ще застане на голф-а като на теснолинеиката гумите ... а АТС-а пълни
....
това все пак е ли4но мнение де .... бих предпо4ел АТС-а без да се замисля !!!
П.С. А относно здравината на джантите ..... има ли зна4ение това за БГ .... не ги ли пазиш си4ките са слаби за нашите ули4ки

АТС седи много пове4е на Голфа отколкото тия ... според мене
Аз имам един такав АТС с офсет 27 .... а тоя борбет мисля 4е няма такав офсет ... с 2 думи ще застане на голф-а като на теснолинеиката гумите ... а АТС-а пълни

това все пак е ли4но мнение де .... бих предпо4ел АТС-а без да се замисля !!!
П.С. А относно здравината на джантите ..... има ли зна4ение това за БГ .... не ги ли пазиш си4ките са слаби за нашите ули4ки

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:01, променено общо 1 път.
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_golf_2_Memphis написа:ехеее бате тоя АТС дето сложи е 9Jс най-големия борд...
аз говоря за 7J...
иначе тия АТС-ки не са като магазински дето съм намерил...
затова ще взема Борбета па ако реша ще го разкарам за АТС-ки![]()
Еми виж сега тука ве4е си4ко е до мерак ..... аз исках Azev A .... тарсих си го 1 година и накрая си го намерих ... после си го полирах и боидисах .... та така ... зависи от мерака

А ако си мераклия на полиран АТС .... ми полираи си

П>С А ина4е моя АТС е 15 H2 7J
И сам по4ти сигурен 4е ще седи по хубаво от тоя Borbet дето си приготвил ....
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Borbet Type C?
vw_golf_2_Memphis написа:пичове тези джанти здрави ли са?
само това ме интересува![]()
Супер са !Много яко ще стоят на голфа.
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Borbet Type C?
единствения проблем при ATS-а е че е много комерсиален,тая джанта не остарява..........по-добър е от борбета само ако е в добро състояние,ако не е полиран седи кофти.има 7х15 с три различно големи борда и ниски ЕТ-та ама трудно се намират 

suzelqvam za latinizata, no kredorut ne raboti.
ATS e mnogo old school i trqbva da e naistina v perfektno sustoqnie i da e pone 7,5x15 (et 25) za da sedi qko.zimnite mi gumi sa na djanti kato Borbeta, no sa 6x14 i sedqt ok. do nas spira edin golf s 7,5x16 i togava e druga rabotata. Inache vizte na Vento kak mu sedqt 17kite i togava ste govorim dali nqmat viziq
ATS e много old school и трябва наистина да е в перфектно състояние.и да е поне 7,5x15 (et 25) за да седи яко.
зимните ми гуми са на джанти като Borbet-a, но са 6x14 и седят ок.до нас спира един голф с 7,5x16 и тогава е друга работата.Иначе вижте на Vento как му седят 17-ките и тогава ще говорим дали нямат визия.
mod edit: golfer
ATS e mnogo old school i trqbva da e naistina v perfektno sustoqnie i da e pone 7,5x15 (et 25) za da sedi qko.zimnite mi gumi sa na djanti kato Borbeta, no sa 6x14 i sedqt ok. do nas spira edin golf s 7,5x16 i togava e druga rabotata. Inache vizte na Vento kak mu sedqt 17kite i togava ste govorim dali nqmat viziq
ATS e много old school и трябва наистина да е в перфектно състояние.и да е поне 7,5x15 (et 25) за да седи яко.
зимните ми гуми са на джанти като Borbet-a, но са 6x14 и седят ок.до нас спира един голф с 7,5x16 и тогава е друга работата.Иначе вижте на Vento как му седят 17-ките и тогава ще говорим дали нямат визия.
mod edit: golfer
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”