нова бора във форума помогнете

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
siviqt zvqr
Автомобил:
Двигател:

нова бора във форума помогнете

Мнениеот siviqt zvqr » Чет 12 ное 2009 20:12

здравейте колеги.вече карам vw bora 1.9(п.д.)115к.с.имам намерение да си сложа биксенон,но съм със кристалните фарове,а чета различни мнения че трябвало да има лупи.дайте ми съвет каква марка и какъв да си взема.каква е разликата,защото гледам че има тънки и дебели баласти,разглобяеми и неразглобяеми крушки.моля ви някой ако има информация да ми помогне.има ли смисъл да слагам като нямам лупи или не.има и някакви ерор кабели.те ще ми трябват ли?извинявайте,че питам смешни работи,но наистина не сам запознат изобщо с тези работи а нали съм вече представител на групата-трябва да изглеждам добре :beer дайте ми съветмоля ви.предварително ви благодаря :D намирам се във варна ако е необходимо да го монтират в сервиз-препоръчайте ми такъв,че да нямам проблеми после с гаранцията.и ако може да е по-ефтиничък,че гледах едни за 300-400лв,а са ми множко :( благодаря ви

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Re: нова бора във форума помогнете

Мнениеот joro_kem » Чет 12 ное 2009 20:23

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Re: нова бора във форума помогнете

Мнениеот golf avenue » Пет 13 ное 2009 11:30

аз имам биксенон/китайски/ на Бората и не съм довелен. дали е от формата на рефлектора или от крушките незнам, светлината не е плътна има някакви разсейки, + това дългите не са това което бяха с обикновените крушки, сега свети малко по на далеко от късите. чакам да изгори нещо и да го махам

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”