Въпрос за резервоар на Поло
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
suggar написа:spidergb написа:Мда и при мене е така когато го напълня до горе трябва да мина поне 150км за да отлепи от full, но почне ли да пада леле майко.
Ееееееееех ако можеше да варви на ракия и да ми гори по малко от 3 литра ,както се пееше в една стара песен "тогава тогава предвиждам такъв живот, че само си викам даонооооо"
ти луд ли си да хабиш ракията...че не можем да я изпиим ами пе я наливам на колата.
п.п събота одих до търново и до там и навръшане ми е голяла около 4, 5л. , но градско - 9 май...ше я карам на диагностика, каде ше ми препоръчаш????
Ам колега моят разход е горе долу същият не мисля че има нужда от диагностика но ако все пак решиш върви на Войново ако знаеш каде е сервиза там ще ти я закачат иначе може да дойдеш и при мене в Тойотата ама скъпо земаме ша те одерем жив.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за резервоар на Поло
Колеги, последно колко е тоя резервоар на полото/моето е 98г., 1,6/, че съвсем ми се объркаха сметките!
Нали започнах да си водя горивно счетоводство, за да видя най-сетне колко реално следно ми харчи колата, и днес ми светна лампичката на резервата, като се има предвид, че бях сипал до горе с обезвъдушаването и че съм изминал смесено карана 502 км. Та отивам аз в бинзиностанцията, и на касата ми викат 55 литра!!!! При налична резерва!!!
Е, какво излиза, че резелвоарът ми е 62 литра ли ???? Или яко ни работят по бензиностанциите??

Нали започнах да си водя горивно счетоводство, за да видя най-сетне колко реално следно ми харчи колата, и днес ми светна лампичката на резервата, като се има предвид, че бях сипал до горе с обезвъдушаването и че съм изминал смесено карана 502 км. Та отивам аз в бинзиностанцията, и на касата ми викат 55 литра!!!! При налична резерва!!!

Е, какво излиза, че резелвоарът ми е 62 литра ли ???? Или яко ни работят по бензиностанциите??
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ехоо, колеги, в крайна сметка колко е този резервоар ? Никой ли не го е измервал ???
Да не би пък да е еластичен?

Да не би пък да е еластичен?

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нормално 45, с обезвъздушаване - 52, ама не съм чувал да стане 55 - явно бензинаджиите съвсем са я подкарали през просото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
maslinkov написа:Нормално 45, с обезвъздушаване - 52, ама не съм чувал да стане 55 - явно бензинаджиите съвсем са я подкарали през просото.
55 плюс резервата ми става 62 литра!!!!!!!!

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
anonimko написа:резервоара е 52л с резервата на пуловерите
Товае истината

-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи са ме излъгали с 10 литра!!!!!!! 

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Или ти засяда нивомера, или са ти сложили резервоар от Голф 
За друго не се сещам.

За друго не се сещам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
тогава,колко е 1 деление на стрелката?нали са 4 сектора,колко литра е 1?
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
4етири сектора x2 деления =8 деления делено на 52 литра =6.5 литра е едно деление на стрелката!
- lazar8809
- Автомобил:
- Двигател:
[quote][/quote] колега аз съм с поло 6н 1.4 16в сабирал съм вътре повече от 55 литра така че според мен е нормално
-
- Автомобил:
- Двигател:
ако е 45,52,55,65,тогава каде е логиката-срелката ми е точно на чертата на делението(от възможните 4)и сипвам 10 литра и стрелката ми отива точно на другата черта на следващото деление....следователно едно деление(пак казвам от 4-те )е 10 литра.
4 деления
x
10 литра
=
40 литра.
нещо не схващам,ако може някои да ми обясни.
знам,че има траби,резерви и тн,но въпроса ми по скоро е ако за 200 км извънградско съм изхарчил 1 деление-това значи ли,че ми гори 5/100?
4 деления
x
10 литра
=
40 литра.
нещо не схващам,ако може някои да ми обясни.
знам,че има траби,резерви и тн,но въпроса ми по скоро е ако за 200 км извънградско съм изхарчил 1 деление-това значи ли,че ми гори 5/100?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”