tyo написа:ша излезне странен
Па ела после ти обяснявай що виндоза ми е такъв странен..

bbaev написа:blacki, виж поста на zaro. тва винаги става като е имало ремонт. БИ ТРЯБВАЛО като се поизточи да се оправи. ако не се - те тогава работата е сериозна.
blacki написа:Абе и да се и да не се изхарчих досега 10 кинта вода сигурно и още тече такава само че малко по-добре де. А вече 5 часа след пускането горе долу. Отврат.
snoopgod написа:брато поне имаш 'вода'!! в банишора днес я сънуваме!!
Търся Голф 3 нещо 1,6/101; 1,8/75; 1,8/90 задължително с 4/5 врати и препоръчително с някакви екстри като ел. стъкла и ел. огледала и други не отказвам. Година ако може след 1993. Цвета е без значение километрите също само да е в добро здраве де. Колата не е за мен а за приятелката ми затова са тези притенции. Все пак жена ще е кара пък и аз отвреме на време.
продавам Голф 3 1.4мi,ел.стакла,ел.огледала,аларма,централно,много яка джанта,стерео SONY exploid,трилентови JBL отзад и SONY предни ,4увасе доста добре:),вси4ко платено за тази година-застраховка,данак,год. винетка,плу6ен салон,голфа е в перфектно састояние и цената е....6000лв но може да се поспориaaaa 4ерен с три врати:)може и да сам забравил не6то но ...питаите!!!
musura написа:На външен вид изглеждат много прилични,
били дъщерна фирма на Toyo, шарката на тези, които харесах изглеждат така:
скоростен индекс до 240км/ч и цена под 100 лв/бр. за 195/50/15
Струва ли си? Да не излязат някое дръвце
Някой ако е ползвал такива, да сподели моля![]()
bomber написа:Аз съм с такива на колелото и съм доволен от тях.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 127 госта