проблем с парното на В3
проблем с парното на В3
единият провлем е,че не ми работи четвърта степен на превключвателя,а другият проблем е като завъртя превключвателя да духа надолу в краката не духа от никаде,ако някой има идея да пише.
- eraser13
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с парното на В3
Колега провери първо жилата зад врътката ,ако не е от там мъка ми е .Клапите ти са заминали и се сваля всичко .
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
А за първия проблем - не контактува добре пластината на врътката за степените 

eraser13 написа:Колега провери първо жилата зад врътката ,ако не е от там мъка ми е .Клапите ти са заминали и се сваля всичко .
жилата при врътката са наред,явно проблема е в клапите-лошо
vanko_VW написа:ето ги и клапичкитеviewtopic.php?t=71586&highlight=%F0%E0%E4%E8%E0%F2%EE%F0%F7%E5
колега мерси за нагледния материал,явно ще се наложи да разкоствам ПАСАТОРА
radotom написа:А за първия проблем - не контактува добре пластината на врътката за степените
ако се свали елемента с врътките виждали се тази пластина?
- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
Хващаш копчето на вентилатора и го дърпаш към теб.Преди това ще ти е по-удобно да свалиш и целият преден панел на врътките,той също е на дърпане.Само бъди внимателен защото средната конзола на нашите колици се чупи много лесно.Съветвам те да не правиш процедурата на студено (запали колата и си пусни парното да загрее хубаво купето),защото тогава крачетата на пластмасата са най-податливи на счупване.
На мене ми работеха само 2 и 3 и съм си играл 1 час да нагласям пластините,но от 1 год. нямам проблеми.
На мене ми работеха само 2 и 3 и съм си играл 1 час да нагласям пластините,но от 1 год. нямам проблеми.
suba написа:Хващаш копчето на вентилатора и го дърпаш към теб.Преди това ще ти е по-удобно да свалиш и целият преден панел на врътките,той също е на дърпане.Само бъди внимателен защото средната конзола на нашите колици се чупи много лесно.Съветвам те да не правиш процедурата на студено (запали колата и си пусни парното да загрее хубаво купето),защото тогава крачетата на пластмасата са най-податливи на счупване.
мерси колега,днес си играх един час с врътката за степените и я оправих,но с клапите не стана,независимо от положението на врътката си духа от всякъде.