въпрос за голф Г-60 (РЕШЕН)
- martveca
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за голф Г-60 (РЕШЕН)
проблема с г60-то е следния когато му подам газ неще да се форсира в смисал стига някаде до 3000 оборота и повече неще това го прави с откачен и със закачен компресор и този датчик дето седи на тръбата която влиза в смукателния колектор го няма http://media.photobucket.com/image/co%2 ... C03165.jpg та въпроса ми е следния някой знаели дали г60-то може да работи без този датчик и ако неможе какви са признаците ,как трябва да работи без него, че да знам дали е от това или да търся проблема другаде.
Последна промяна от martveca на Съб 14 ное 2009 18:58, променено общо 1 път.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: въпрос за голф Г-60
Ние G40 не можахме да го запалим с откачен куплунг на този температурен датчик, така че може и той да е виновника 
Кат закачихме буксата и запали на момента

Кат закачихме буксата и запали на момента
- martveca
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега за отговора дано да е от него,значи трябва да търся такъв датчик.Някой друг ако знае нещо по въпроса нека да сподели че много нямам опит с г60 и всяко компетентно мнение ще ми е от полза. 

- martveca
- Автомобил:
- Двигател:
странно но проблема се оказа в бубината,понеже беше с бубина от моноинжекция след като сложихме бубина от г60 колата започна да работи перфектно дори и без този температурен датчик.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”