yoan4o написа:Колега, поздравления!
Получило се е страхотно!!!![]()
![]()
ПП: Вижда се, че си мераклия, що не го оборудваш голфи с тъмната Хела, има ги вече направо без пари!
explicet написа:един савет много яко сиго измислил усилватела но ако го осветиш с някаква светлина (2 диода сини) ште стани много яко
Golf_Diesel_ написа:Колега а тази кора на кояот са елипсите оригинална ли е, или е правена от тебе
Stefan написа:И аз напролет мисля да направя същото с моя багажник
Stefan написа:Бяла кожа според мен е малко пресилено, така си е добреЗа да направиш багажника си с бяла кожа, всичко друго трябва да цънка, да няма никаква забележка от никъде
![]()
Моя багажник ще го правя така, тъй като съм намислил да сложа Roll Cage и да махна задната седалка и кората нацяло
kratunata написа:Евала колега за майсторлъка много ме изкефи как си го направил и ми влезнаха сумати мишки в главата и няма как иначе да е и аз така ще трябва да направя моя багажника иначе ми е много интересно на място ли заварява ламарината или не си чак такъв ентусиаст ?
П.С и не разбирам кои знае колко от музика , но според мен няма смисъл от басрефлектор понеже обема на багажника ти е голям и надали от херцовете ще има толкова налягане , по скоро ще има минимално от Кenwood-a дано съм ти бил полезен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта