мк1- PATRIK ( )

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Re: патрик -мк1

Мнениеот Caleb_meat » Пет 13 ное 2009 22:02

mk1 написа:
Напълно си прав колега но стоков голф (незнам за единица) 2,3 неможе да бие астра c20xe. А не съм фен на Опел. Просто този мотор е по добър и с по добри времена от АБФ а камоли от по слаби Та каквото и да ми говориш леонардо единствено ЦРХ както каза колегата се равнява с астра на тоя етап. Не случайно се казва убуеца на ЦРХ Питай кой искаш сток срещу сток

съгласен съм ,просто главите на ц20хе са светлинни години напред пред ваг-главите. 8в. главата е много по добре сметната от колкото "сгрещената" 16в.
каквото и да си говорим до никаде не сам я докарал с голфа..има толкова за преправяне :cry:
тука се мотае една хонда 5-та генерация дето дава ниски 13-ки :horror: как е и е атмосверен моторя heavy metal zork

Дам ама пак колко и да не е голфчето си е голфче пак по си ме радва от Астра да не говорим за новите астри че са по зле от първите. Абе както казвам всичко преди 99-та максимум е чудестно след това... Поне по модели са мизерия според мен :) Голчето ти е много свежо :) Имай вяра и най вече желание хъс... а и най-важното не забравяй да изтръпваш :)

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пет 13 ное 2009 22:29

еми все пак в главите на ХЕ-тата има намеса косуорд.

оо 99-та е много 95 макс.ама така е еко нормите развалиха нещата.

Потребителски аватар
mk1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mk1 » Съб 14 ное 2009 12:38

аа пусках се с една астра 150 магарета от новите .... бахти разтрела дето и го направих ... един приятел я караше и после като ме спря на светофара и ми ви
"ее много варви голфчето ... какъв мотор е ?"
а ас му викам 1,6 110 коня ег :evil: :drinking: яко наредба и тва е .

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Съб 14 ное 2009 18:38

Не ве просто единицата ми е слабост от както си купих първата :) Нереално вървеше а беше 1.6 карбуратор с валове от 1.8 ама се напиняше на помяр :) А нормално тия новите са без коментар :)

vr6vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vr6vr6 » Съб 14 ное 2009 18:56

Брех единичка с азот :twisted: Хубав проект!!

Caleb_meat написа:
mk1 написа:
Напълно си прав колега но стоков голф (незнам за единица) 2,3 неможе да бие астра c20xe. А не съм фен на Опел.

Дай малко по спокойно... май забравяш за мк3 вр6 mhihi mhihi !!

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Съб 14 ное 2009 19:15

vr6vr6 написа:Брех единичка с азот :twisted: Хубав проект!!

Caleb_meat написа:
mk1 написа:
Напълно си прав колега но стоков голф (незнам за единица) 2,3 неможе да бие астра c20xe. А не съм фен на Опел.

Дай малко по спокойно... май забравяш за мк3 вр6 mhihi mhihi !!

VR 6 не влиза в играта, а ти маи забравяш c25ne или нещо такова беше което също е шестак :)

vr6vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vr6vr6 » Съб 14 ное 2009 19:19

spam spam дай да не спамим темата допълнително...говорим за фаабрично проивеждани(сериино) мотори не някой пляснал совалков мотор и много бега :bowdown :Mr Green Fun :063: ..тва в кръга на шегата разбира се mhihi

ппИзключвам само голф единиците защото на тях им е позволено всичко :twisted:

Потребителски аватар
mk1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mk1 » Съб 14 ное 2009 20:56

vr6vr6 написа:пп Изключвам само голф единиците защото на тях им е позволено всичко :twisted:

:да: ГОЛФ ЕДНО РЕЛИГИЯТА :bowdown

аа пусках се с една ибиза 2.0 16 волта и на нея 3 коли ... била с филтър и генерация .пак страм и позор. :beat_butt2

Потребителски аватар
tubotipo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tubotipo » Нед 15 ное 2009 13:15

то сичко хубаво ами земи кажи от кво си загубил ти.... mhihi :drunk

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 15 ное 2009 13:34

tubotipo написа:то сичко хубаво ами земи кажи от кво си загубил ти.... mhihi :drunk

АААА тия не се казват mhihi Дано някой ден се пуснем с колегата та да има по-различни резултати освен победи, явно му върви на по-слаби коли.
Майтап да става собственика да не се обижда.

ПП. Аз имам загуба единствено от една лада самара с мотор от Делта интеграле. Биу ме с 1 кола, но все пак ме би. Иначе от атмосферка за сега нямам загуба.
Както се каза в по-предния пост.
Голф 1 завинаги. :да:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Нед 15 ное 2009 16:00

Някъде бях чел ,че 1цата сток DX бие сток KR,ABF,AGU ,само с Вр6 се разминават с една секунда mhihi

Най ми е смешно някой смешник като каже : "хаха да бе ,то по-старо от мен ще ме бие някой друг път" ,после гледате как му замръзва усмивката :Mr Green Fun

Потребителски аватар
leonardo_vd
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 15 ное 2009 16:15

Gigabyte написа:Някъде бях чел ,че 1цата сток DX бие сток KR,ABF,AGU ,само с Вр6 се разминават с една секунда mhihi

Най ми е смешно някой смешник като каже : "хаха да бе ,то по-старо от мен ще ме бие някой друг път" ,после гледате как му замръзва усмивката :Mr Green Fun

Имам и такива клипове :beat_butt2 Ама не се задържа много ДХ-а, иначе да бие, но до 2-ра нататък е слаб.

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Нед 15 ное 2009 17:28

leonardo_vd написа:
tubotipo написа:то сичко хубаво ами земи кажи от кво си загубил ти.... mhihi :drunk

АААА тия не се казват mhihi Дано някой ден се пуснем с колегата та да има по-различни резултати освен победи, явно му върви на по-слаби коли.
Майтап да става собственика да не се обижда.

ПП. Аз имам загуба единствено от една лада самара с мотор от Делта интеграле. Биу ме с 1 кола, но все пак ме би. Иначе от атмосферка за сега нямам загуба.
Както се каза в по-предния пост.
Голф 1 завинаги. :да:

То така и баба знае пустни се срещу пернишката астра да те видя. Много си як с турбо кола срещу атмосфера. Пустни се и срещу на Ангел астрата от Слатина хем е атмосферна хем ще ти направи 50 коли. А за пернишката да не казвам.... само ще се смеят ония момчета ето ти да видиш как се прави : http://vbox7.com/play:0a9f88c1

Специални извининия на автора за спама!!! Но друг колега ме изнервя с недомислени изказвания и само едно ще му кажа: атмосфера - атмосфера = турбо - турбо. Ела в Софиа да видим дали ще си тръгнеш с победа от някое турбо !!!( то Ангел и с неговата астра ще те бие дето е атмосфера ама това е друг въпрос)

Потребителски аватар
leonardo_vd
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 15 ное 2009 17:55

Тук модератор няма ли да се намеси и да премести спама от темата на колегата.
А за горния пост.............. :bishop Колега карам стоков мотор, когато започна със силовия тунинг е добре дошъл всеки турбиниран ОРЕЛ. Относно клипа който си ми показал се вижда единствено добър старт на опела и после нищо повече. Я вземи и разгледай клиповете ми в youtube и после ми говори за атмосферни ХЕ-та..

ПП. мерих колата на кантар, защото всички викат ч много лека, ама уви тежи цели 1120кг. без големите дискове и апарати и абс-а който слагам. Нека се направи друга тема в ОФФ-а та да не цапаме темата на колегата.

Потребителски аватар
mk1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mk1 » Нед 15 ное 2009 19:21

авеее цапаите !
то тоя форум е за тва ... да си пишем по темите .
тука в пловдив мисля ,че има няколко атмосвени коли които мисля ,че бая ще натупат синята единица.
нямам нищо против колегите ,ама тука зеха да изкачат бясни атмосверки .
за жалост не немски машини .
давят 14 ниски (1,6л. едни пежо червено с втс мотор)
една хонда 13ки.
една мр2-ка се 13ки или ниски 14ки .

Върни се в “Силов тунинг”