Проблема е следния! По наследство на баба ми остана една жигула, която един мой близък роднина е тараляскаше.От 5 години не и е плащан данъка - натрупала се е не малка сума. Колата (ако може да се нарече така) пак е на село при баба ми.
Кой ще е най-безболезнения начин да се отърве от нея като целта е да не се дават пари закаквото и да е???
От търсачката намерих че автомобилите с несменени табели след края на 2006 ще бъдат ватоматично спряни от движение - но май пак ще трябва да си плащат някаква такса спбствениците.
съвет за отърване от автомобил
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:02, променено общо 1 път.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблема е да не я потърсят данъчните.Иначе тя вече е в графа :
Сега някъде прочетох че само за 3 лева се рпекратява регистрацията ама трябва да се върнат документите а аз мисля че на този автомобил одавна са му загубени тези неща.
Ще им кажа да е дадът на някой за части.
От 01.01.2007 г. служебно се прекратява регистрацията на всички превозни средства с рег. табели, които не отговарят на изискванията на БДС 15980-99 и БДС ISO 7591-99.
Сега някъде прочетох че само за 3 лева се рпекратява регистрацията ама трябва да се върнат документите а аз мисля че на този автомобил одавна са му загубени тези неща.
Ще им кажа да е дадът на някой за части.