Съвместимос на фарове Golf 3 ?
Съвместимос на фарове Golf 3 ?
Могат ли да се сложат фарове двусекционни на мястото на едносекционни? Необходимо ли е нещо да се преправя, да се делят кабели и да се добавеят букси за втората секция?
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвместимос на фарове Golf 3 ?
можеш, и да ще имаш малко електричарска работа,но малко.
виж с какви букси си в момента и с какви са новите фарове,ако са различни и от там ще ти дойде проблема.
виж с какви букси си в момента и с какви са новите фарове,ако са различни и от там ще ти дойде проблема.
В момента съм с едносекционни фарове, искам да сложа с две секции!
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
yoyof1 написа:В момента съм с едносекционни фарове, искам да сложа с две секции!
да бе да, разбрах те. външно фаровете са еднакви, различни са буксите отзад

- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
При двусекционния фар имай на предвид, че работят и 4-те крушки (на дълги), а при едносекционния само дълги...има едно мостче долу на таблото..за да светят заедно крушките
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
ето къде се слага въпросното мосче,има някой(даже повечето) двусекционни които са си със стандартните букси така че не се притеслявай слагаш двусекционите правиш мостчето и си готов
Ха сега кажете-от едно секционни минах на кристални-от H4 на H7!!!Та въпросът ми е:при превключване от къси на дълги как ще светят и двете светлини едновременно?Дайте ми снимки и точни обяснения!!!БЛАГОДАРЯ ако някой знае и сподели.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
ще светят поотделно трябва да напвавиш този мост който е на снимката от горе и ще светят едновременно като дадеш на дълги светкат всички като дадеш на къси си светят само късите 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”