ПРОБЛЕМ СЪС СКОРОСТИТЕ
ПРОБЛЕМ СЪС СКОРОСТИТЕ
Моля помогнете ми, че вече не издържам, най вече финансово. Имам Г3, 1.8, моно инжекция, 92г. От около 3 седмици скоростите започнаха да се включват трудно, най-вече първа и задна. Смених саморегулиращото жило с ново такова ("само" за 65 лева). Но проблема си остана. На моменти включваха много добре, но друг път включваха много трудно. Понеже ми казаха, че може новото жило също да е нещо дефектно, купих ново обикновенно жило - с ръчно регулиране (този път "само" за 35 лева). Но и с това жило има проблем. Да не би да има някаква по специална настройка при ръчното регулиране на жилото. Ако не от жилото от какво може да е и как да разбера. Благодаря предварително на всички, които могат да ми помогнат.
- Immortal
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ПРОБЛЕМ СЪС СКОРОСТИТЕ
ilia77 написа: Ако не от жилото от какво може да е и как да разбера.
Синхронизатори може би

- mehanika_s
- Автомобил:
- Двигател:
Съединителя го смених преди около половин година но без притискателния;
На задна хърка и то яко;
На първа не хърка но включва много трудно, а на моменти дори не Включва, поради което се налага да тръгвам на втора;
Направи ми впечатление, че когато запаля двигателя и първоначално скоростите започат да включват добре мога да карам така докато не изключа двигателя. Когато изключа двигателя и я оставя на паркинг, след това скотостите могат да се включват а могат и да не се.
На задна хърка и то яко;
На първа не хърка но включва много трудно, а на моменти дори не Включва, поради което се налага да тръгвам на втора;
Направи ми впечатление, че когато запаля двигателя и първоначално скоростите започат да включват добре мога да карам така докато не изключа двигателя. Когато изключа двигателя и я оставя на паркинг, след това скотостите могат да се включват а могат и да не се.
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Погледни тук може да намериш решение на проблема си.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14537
Успех!:да:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14537
Успех!:да:
- bfgoodrich
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”