Може ли да се разклони цифров сигнал?
Re: Може ли да се разклони цифров сигнал?
Тея чинии се влияят доста от метео условията,пряка видимост и ала бала.
Доставчика винаги се изхитрява и ти дава най-малкия диаметър чинии,които не стават.
Доставчика винаги се изхитрява и ти дава най-малкия диаметър чинии,които не стават.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
5 лв за настройка на приемника
баси,готов съм 24 часа само това да правя
И тва с колко годишен договор
Лично за мен си е набутване това което искаш,при условие,че в бг няма такъв кабелен оператор,който да предлага истинска цифрова тв.Та до теб сигнала който идва си е аналогов
,тея номера с кутииките,дето им казват "цифрови приемници" са за хора които неразбират
По тая тема,навремето спорих с професора.Така си и остана с обещанието да ме уведоми,какъв сигнал стига до нормалния потребител,който гледа "HD" през аналогов преобразовател
Не е ли чинията,и да си я нагласиш където трябва,не си е работа
Уви,при мен нямам избор и ползвам кейбълтел
само заради телефона,който,ту го има,ту го няма
Така и с останалото.

баси,готов съм 24 часа само това да правя

И тва с колко годишен договор

Лично за мен си е набутване това което искаш,при условие,че в бг няма такъв кабелен оператор,който да предлага истинска цифрова тв.Та до теб сигнала който идва си е аналогов

По тая тема,навремето спорих с професора.Така си и остана с обещанието да ме уведоми,какъв сигнал стига до нормалния потребител,който гледа "HD" през аналогов преобразовател

Не е ли чинията,и да си я нагласиш където трябва,не си е работа

Уви,при мен нямам избор и ползвам кейбълтел

Така и с останалото.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
jordanpar написа:Тея чинии се влияят доста от метео условията,пряка видимост и ала бала.
Булсат и онея другите,да.Ама сериозните изобщо не им влизат в ценовата листа,малките диаметри

LILO&STICH написа:jordanpar написа:Тея чинии се влияят доста от метео условията,пряка видимост и ала бала.
Булсат и онея другите,да.Ама сериозните изобщо не им влизат в ценовата листа,малките диаметри
Тъй де,да си го признаем,размера има значение

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
jordanpar написа:LILO&STICH написа:jordanpar написа:Тея чинии се влияят доста от метео условията,пряка видимост и ала бала.
Тъй де,да си го признаем,размера има значение
е кога не е имал

чакаме колежката да го признае

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
LILO&STICH написа:...при условие,че в бг няма такъв кабелен оператор,който да предлага истинска цифрова тв.Та до теб сигнала който идва си е аналогов![]()
Е не можеш да ме убедиш, че Мегалан пускат по усукана двойка аналогов сигнал.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:LILO&STICH написа:...при условие,че в бг няма такъв кабелен оператор,който да предлага истинска цифрова тв.Та до теб сигнала който идва си е аналогов![]()
Е не можеш да ме убедиш, че Мегалан пускат по усукана двойка аналогов сигнал.
Исраелчо,гледам активен си у форума на мегалан,ама недей моля те да кривиш въпроса!
Мегалан къде е силата.В нета!
Опцията им с ТВ е отскоро,но бързо дърпа.Не го отричам.Ти обаче едва ли смучеш оттях ТВ

Чакам ги да пуснат телефоните и се местя при тях

radotom написа:Такъъъм.. (или такъв, беше, не помня!)
От централния кабел, през сплитер, върви един кабел за хола при цифровия приемник на майка ми.
От него тя си захранва СОНИ... нам си какво си, 42-инчова плазма с цифров тунер.
...
Не може да си вземете плазмичка с цифров тунер и тя сама да си 'краде цифровата', защото еврокомци си кодират сигнала(как иначе спират на майка ми цифровите канали?)
На гърба на цифровия приемник, освен нискочестотните (не модулираните) изходи има и един изход RF Out. Не мога да кажа, обаче, дали от него ще излезнат и цифровите канали вече декодирани и да могат да се пуснат към други телевизори
Значи, Евроком пускат двата сигнала по един кабел, дотук поне това е ясно

Computer Desktop Encyclopedia: RF out
(Radio Frequency out) Refers to coaxial sockets on the back of set-top boxes, VCRs and DVDs that output analog video signals for older TVs that do not have composite video or component video inputs. Since the video source controls the channels or source material, the "RF out" signals are modulated onto a channel 3 or 4 carrier, and the TV is set to that channel.
Другото, което се явява като въпрос, е това кодиране на тези цифрови канали. Щом Евроком ги кодират, ако не си сменят често честотите, значи едно просто декодерче дето преди струваха към 50тина лв (ама нз те за какъв сигнал бяха

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
колежке,неполучаваш цифров сигнал.Поне не и от евроком
Сигнала ти е аналогов.Проумей го

Сигнала ти е аналогов.Проумей го

LILO&STICH написа:5 лв за настройка на приемника![]()
баси,готов съм 24 часа само това да правя![]()
И тва с колко годишен договор![]()
...
Лично за мен си е набутване това което искаш,при условие,че в бг няма такъв кабелен оператор,който да предлага истинска цифрова тв.Та до теб сигнала който идва си е аналогов,тея номера с кутииките,дето им казват "цифрови приемници" са за хора които неразбират
![]()
По тая тема,навремето спорих с професора.Така си и остана с обещанието да ме уведоми,какъв сигнал стига до нормалния потребител,който гледа "HD" през аналогов преобразовател![]()
...
Тва не пише с къв договор е, аз нз и колко е трудно, така че нямам коментар. Но за другото, което казваш:
В сайта на Евроком никъде не пише къв сигнал ти пускат по кабела, за HD би трябвало да е някакъв цифров, щото ако тва е истина, което казваш, HD-то си е пълна измишльотина... Аз нз у нас телевизорът има ли HD тунер, но и да има, мисля, че наистина нито си струва парите, нито знаеш кво ти пускат. И след един обстоен прочит на това:
излиза, че те дори не ти и обещават, че сигналът, който ти идва ще е цифров!!! Тва е пълна измислица тогава... Някакво тунерче ми обръща аналоговия сигнал в дигитален - аналогово-дигиталният преобразувател е отдавна известен, но не е като да получиш истински цифрово генериран образ... Пълни мошеници...
едит: Колега, сега видях, че си писал, сигурно е така, не мога да кажа, ако е така, наистина е мн тъпо. Единственото е, че исках да си гледам немските канали, които иначе няма как да ги гледам и няколко френски... И руските също са повече... И просто с нормална кабелна не мога да ги гледам, а ми беше кеф преди вечер да си пусна Pro7

Последна промяна от chrissy на Нед 15 ное 2009 23:43, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Добър вечер и добре дошла в света на измамите 
Я виж цената на тоя сет-то-бокс колко още ти искат за него
270лв

софия пакета на всичко 42.80,ама от аналогов сигнал

Я виж цената на тоя сет-то-бокс колко още ти искат за него

270лв

софия пакета на всичко 42.80,ама от аналогов сигнал

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
аз пък ще ти препоръчам СКК , мое да имат 1-2 германски и недобър образ , но пък имат 6
канала с кристален образ , чак мъхчетата се виждат

Да, ама само сега и само ако сключиш договор за една година, получаваш SMART карта и CAM-модул абсолютно безплатно! Обади се в следващите 5 минути и ще получиш и безплатна св**ка от куриера, хахахах, извинявам се 
Но още имам проблем: искам си Про Зибена пък!!!
Колегата hooligans, има нет за това, там изборът е по-широкообхватен

Но още имам проблем: искам си Про Зибена пък!!!
Колегата hooligans, има нет за това, там изборът е по-широкообхватен

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Леко ОФФ но чувам, че МТЕЛ пускали телевизии? Нещо? Някой?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ако са им като 3Г нета,заеби 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”