Източник: "АВТО Пазар", бр 14, 8 Април 2006
Фолксваген увеличи десетократно китайските части
Германският автомобилен производител VW увеличава десет пъти поръчките на части от Китай, съобщава Financial Times. Това в цифри означава скок на оборота от продажби на азиатски автокомпоненти от $100 милиона на $1 млрд.
Според ръководството на германската компания ползването на китайски продукти е необходимо, за да намали стойността на автомобилите с марка VW. Надига се недоволството от немските профсъюзи, които се обявяват против съкращаването на работни места в Германия.
Увеличаването на износа на автокомпоненти е един от приоритетите на китайското правителство.
VW увеличи китайските части x10
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Най-вероятно, ще им се дава само да произвеждат части който нямат пряко значение върху сигурността...... такива модули се произвеждат в източна европа и китай.....
П.П: Свещите също, нищо че им пише маде ин джапан........преди 3-4 мес си спомням че се ядосвах на калпавия им чертеж.......това спец. за Туо го пиша, човек не мисли че всичко което смяташ за оригин. идва от там, нищо чудно нещото да се произвежда в БГ(или друга тем подобна страна) да им се доставя на тях.....ти да си си го поръчал от Италия, то да е доставено от тук.......да си платил транспорта в двете посоки.... и да се чувстваш щастлив. хахахахахаххахаха корема ме боли от смях...
Всъщност блаженни са невежите понякога.......същото важи и за мен, то човек не може да знае всичко в света...
П.П: Свещите също, нищо че им пише маде ин джапан........преди 3-4 мес си спомням че се ядосвах на калпавия им чертеж.......това спец. за Туо го пиша, човек не мисли че всичко което смяташ за оригин. идва от там, нищо чудно нещото да се произвежда в БГ(или друга тем подобна страна) да им се доставя на тях.....ти да си си го поръчал от Италия, то да е доставено от тук.......да си платил транспорта в двете посоки.... и да се чувстваш щастлив. хахахахахаххахаха корема ме боли от смях...
Всъщност блаженни са невежите понякога.......същото важи и за мен, то човек не може да знае всичко в света...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”