Пасат 5 и Бмв 5 са доста несравними понятия.
Аз лично мисля, че автора на темата има достатъчно предложения и темата е за ключ.
От Пасат 5.5 ... накъде?
- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От Пасат 5.5 ... накъде?
MK4 написа:Бахти хората, как така като се сложи снимка на някой голф с angel eyes всички ахкат и охкат, път тука на Е39 дето са серийни тези светлини било адската селяния. Не мога да разбера кви хора сте...
Кои са пък тези дето ахкат на Голф с ангелски очи?!? Сигурно същите дето ахкат на светещи пръскалки, мега смешни кристални стопове и други селски аксесоари.
За да не съм офф. Според мен идеята за вземане на по-нов пасат 5.5 с типтроник е най-близка до изискванията на автора на темата. В противен случай се отива на повечко пари, за което пък се дадоха доста предложения.
- jungleboy
- Автомобил:
- Двигател:
Малко офтопик, на пасата му умря акумулатора, сигурно има утечка някъде,
защото само за 4 дни седене на едно място няма палене, а с бутане като запали влезе в сервизен режим.
А сега се оказа, че за да сваля акумулатора трябва да сваля... чистачките, но вече е тъмно и остава за утре!
Скоро VAG ще е история за мен, само да тръгне тая кола , май лимита и беше 3 години ...
защото само за 4 дни седене на едно място няма палене, а с бутане като запали влезе в сервизен режим.
А сега се оказа, че за да сваля акумулатора трябва да сваля... чистачките, но вече е тъмно и остава за утре!

Скоро VAG ще е история за мен, само да тръгне тая кола , май лимита и беше 3 години ...
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
jungleboy написа:...Скоро VAG ще е история за мен, само да тръгне тая кола , май лимита и беше 3 години ...
а дано, много хора от форума ще отдъхнат с облекчение.

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
joro_kem написа:jungleboy написа:...Скоро VAG ще е история за мен, само да тръгне тая кола , май лимита и беше 3 години ...
а дано, много хора от форума ще отдъхнат с облекчение.
И аз така...

Имам колега с Е класа бензин от 2004 и не е набил толкова пари колкото мен в Голф 4ката ми 1.8 от 1999 година....

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
И какво все пак стана в тази дълга сапунка че не ми се чете, след Пасат 5.5 нещо все пак дойде ли освен следващия пост 

Така като чета,мога да направя равносметката ,че немалко собственици на ФВ не виждат смисъл в сумите по поддръжката на тая марка автомобили спрямо ефективността им.Което не е малък довод за смяна на марката,все пак човек уж си взима народния автомобил заради пословичната му евтиния за поддръжка,а не обратното.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако все още има човек, който си мисли, че VW след 2002г., при това към онзи момент най-скъпия модел, е много евтин за поддръжка, то със сигурност не е от тази планета. Евтини за поддръжка са Г2 и Г3.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
прав текст:след 96г НЯМА здрава кола,това е заради фирмени политики на автомобилостроенето и се пе4ели от авто4асти а не от цената на колата като нова,като марката е без зна4ение.успех с избора
п.с. аз съм малко гламав,а и професията ми е свързана с автомобили и си оставам при ваг групата.............................

п.с. аз съм малко гламав,а и професията ми е свързана с автомобили и си оставам при ваг групата.............................
- cenitel
- Автомобил:
- Двигател:
Сега аз не съм искал да сменям марката,просто нямах пари за голф или пасат(нови)но от голфа 4 за 2 години съм дал пари само за бензин,за пасата 95 година 6 години съм дал за ремонт и части около 1600 лв.Така пасата ми е спасявал живота и си остана сравнително здрав,но не смених марката така лесно.Още ми забива сърцето по голф или пасат или сироко.А за това коя е колко здрава-началника ми има МЛ320 НА 4 МЕСЕЦА-2 пъти в бокса за 2500 км.Така,че айде това,че марката vw е слаба или се разваля(повече от другите) е глупост,всички коли се развалят.Не съм чувал (освен за 2-3 модела американски и за ферари може би) кола която д ане се разваля.
Последна промяна от cenitel на Вто 17 ное 2009 9:15, променено общо 1 път.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз незнам какви глупости говорите, но аз за моя Пасат Б5 99та 1.9 ТДИ 110 магарета за трите години през който го карам съм дал по него точно ...... лв, като тази сума не включва гориво.
Включва удоволствието да го карам - застраховки, регистрации, винетки, гуми, обслужване и ремонти , като сумата която съм дал за ремонти е точно .... лева - труд и материали
(това го казвам преди да почнете да ми обяснявате колко ми е счупена каляската - сменял съм окачване и алтернатор)
Не ви знам как карате коли 2005 година с по 5 лева в джоба, явно правите сериозни компромиси или не си правите сметка, а е важно все пак да знаеме къде се намираме.
Включва удоволствието да го карам - застраховки, регистрации, винетки, гуми, обслужване и ремонти , като сумата която съм дал за ремонти е точно .... лева - труд и материали

Не ви знам как карате коли 2005 година с по 5 лева в джоба, явно правите сериозни компромиси или не си правите сметка, а е важно все пак да знаеме къде се намираме.
Последна промяна от zaro на Пет 15 яну 2010 12:07, променено общо 1 път.
нещо не мога да те разбера.
1300 лв си дал за ремонти ,сложи ги 1000 лв за гуми ,1000 за масло,а останалите 5500 за винетки и застраховки.
приятелю дай тая година аз да ти направя застраховката.
1300 лв си дал за ремонти ,сложи ги 1000 лв за гуми ,1000 за масло,а останалите 5500 за винетки и застраховки.
приятелю дай тая година аз да ти направя застраховката.

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За Автокаско:
За гражданска отговорност:
ГТП:
За винетки:
За Гуми:
За стелки, СД, крушки, чистачки и други глупости:
За Масло,филтри,консумативи:
За Обслужване двигател:
За ремонти:
За регистрация КАТ:
За мен това са разходите по колата.
Чак след това са гориво и така нататъка
Това са разходите за всяка кола - в зависимост от година марка и така нататъка само измеренията се променят. Ако някой не е съгласен да ме обори
За гражданска отговорност:
ГТП:
За винетки:
За Гуми:
За стелки, СД, крушки, чистачки и други глупости:
За Масло,филтри,консумативи:
За Обслужване двигател:
За ремонти:
За регистрация КАТ:
За мен това са разходите по колата.
Чак след това са гориво и така нататъка
Това са разходите за всяка кола - в зависимост от година марка и така нататъка само измеренията се променят. Ако някой не е съгласен да ме обори
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
аз съм изключително доволен от октавията и съм на 100% че и следващата кола ще е ваг или шкода супърб1 1,8Т автомат
или ауди А4 модел 2005 2,0Т автоумат,чакам на немците да им омръзнат че да може да се вземе добра за 10000 евро
или ауди А4 модел 2005 2,0Т автоумат,чакам на немците да им омръзнат че да може да се вземе добра за 10000 евро

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”