За полиране и въпрос за авторесийвър.

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

За полиране и въпрос за авторесийвър.

Мнениеот dj_runner » Чет 12 ное 2009 10:05

Здрасти.
1.Имам един касетофон SANG и външния ми дисплей е надран , как мога да го полирам?
2.И някак бавно работи , като мушна флашката след 1мин. ми пуска песните , някак може ли да се поправи бързината на работа?
http://www.shopping.bg/Sang-DVU-1389-avtoresiivyr
3.Това е касетофона , в сайта пише 4x25W обаче на моя дисплей пише 4x40W от къде мога да проверя кое е правилното?

Извинявам се за глупавите въпроси , но за тоя шемет дадох 90лв преди седмица и искам да работи както трябва.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: За полиране и въпрос за авторесийвър.

Мнениеот radi_nrj » Чет 12 ное 2009 10:49

dj_runner написа:Здрасти.
1.Имам един касетофон SANG и външния ми дисплей е надран , как мога да го полирам?
2.И някак бавно работи , като мушна флашката след 1мин. ми пуска песните , някак може ли да се поправи бързината на работа?
http://www.shopping.bg/Sang-DVU-1389-avtoresiivyr
3.Това е касетофона , в сайта пише 4x25W обаче на моя дисплей пише 4x40W от къде мога да проверя кое е правилното?

Извинявам се за глупавите въпроси , но за тоя шемет дадох 90лв преди седмица и искам да работи както трябва.

Колега тоя плеър е мъртво роден, подари го на някой който много те дразни. И за в бъдеще знай, че ако взимаш от някой техника Санг, Нео, Елит и тем подобни трябва да им искаш пари за това, че си ги отървал от мъките.

Бъди сигурен, че каквото и да правиш по него е предварително лишено от смисъл т.e. всяка една интервенция по него с цел подобряване излиза повече от себестойността на самия плеър.

Последна промяна от radi_nrj на Съб 14 ное 2009 15:35, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
kiko_77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko_77 » Чет 12 ное 2009 11:02

вкарай му един почистващ диск и трябва да се оправи и аз имах сащия санг и правеше така и после се оправи, ама за флашката незнам как ше го оправиш , иначе аз бях доволен от него но го продадох за 50лв :)

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Съб 14 ное 2009 13:53

Колегата radi_nrj е прав!
Изхвърляй го по най-бързия начин ;)

Georgi.Enchev

Мнениеот Georgi.Enchev » Пон 16 ное 2009 16:04

За полиране на външната част ( дисплей ) бих ти препоръчал паста за полиране DISPLEX. Аз си полирах моя от любопитство и резултат имаше - стана като нов. Само че внимавай да не ти изпадат надписите, а колкото до това колко вата е реално не повече от 20-23~

За тези пари можеше да си купиш някой пайнер от старата школа. :?

edit: можеш да опиташ и с паста за полиране на автомобили, НО МНОГО ФИННА

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”