Дюза сълзи

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Re: Дюза сълзи

Мнениеот greda » Пет 13 ное 2009 9:56

policaqqq написа:те дюзите ще са еднакви но може на различни килограми(атмосфери) да отварят :?

еднакви са и от към налягане - 190 бара !!!

Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Мнениеот bobitur » Пон 16 ное 2009 16:38

Казаха ми да е покарам така и щяло да спре да сълзи нафта. И като че ли понамалява сълзенето или аз си въобразявам. Пожевъом увидем, както казват руснаците. :D
Поздрави на всички.

valeri_m
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valeri_m » Пон 16 ное 2009 16:52

bobitur написа:Казаха ми да е покарам така и щяло да спре да сълзи нафта. И като че ли понамалява сълзенето или аз си въобразявам. Пожевъом увидем, както казват руснаците. :D
Поздрави на всички.

Като тръгнеш от ВСИ по посока новия мост( кичука)завиваш в дясно да влезеш в квартала първата улица в дясно-следващата отново в дясно караш да стигнеш децка площатка от дясната страна. Веднага след нея завиваш отново в дясно и от ляво втория сервис до кафенцето. Казваш си болката и си готов -ИЗПРОБВАНО. :D :Mr Green Fun

Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Мнениеот bobitur » Пон 16 ное 2009 21:21

valeri_m написа:
bobitur написа:Казаха ми да е покарам така и щяло да спре да сълзи нафта. И като че ли понамалява сълзенето или аз си въобразявам. Пожевъом увидем, както казват руснаците. :D
Поздрави на всички.

Като тръгнеш от ВСИ по посока новия мост( кичука)завиваш в дясно да влезеш в квартала първата улица в дясно-следващата отново в дясно караш да стигнеш децка площатка от дясната страна. Веднага след нея завиваш отново в дясно и от ляво втория сервис до кафенцето. Казваш си болката и си готов -ИЗПРОБВАНО. :D :Mr Green Fun

Предполагам визираш "Ники 96" колегата greda ми даде тел. и се обадих казаха ми да покарам така и ако не се оправи да отида.
Поздрави.

Върни се в “Дизелови агрегати”