batmilko написа:brabus написа:П.П. Кокера заключил. Упс
кокер темерут
Тя цялата тема е за тука

Маркирах целия квартал от смях

viewtopic.php?f=60&t=171095
batmilko написа:brabus написа:П.П. Кокера заключил. Упс
кокер темерут
vaskoto1 написа:.....
естетиката не е за подценяване в никакъв случай, но в този, аз предпочитам малко инженеринг, за да имам резултати, а после ше го прилемеза да е хубаво някак-ше му туря една саксия например...![]()
![]()
![]()
...
minchev1 написа:Колата не се ли обезважщожава сама,поне аз знам така.
ISRalien написа:batmilko написа:brabus написа:П.П. Кокера заключил. Упс
кокер темерут
Тя цялата тема е за тука![]()
![]()
![]()
Маркирах целия квартал от смях![]()
viewtopic.php?f=60&t=171095
penka написа:Р 2786 РВ Голф 3-ка все още без стикери
Калоян... Тамно син леко нисичък
1.8 Моно
vlado_88 написа:golf 2 Г60 с турбо гарет т3 на 1,2бр.
АЛАРМА,ХИДРАВЛИКА.205/45/16R ARTEK
ВСИ4КО ПО КОЛАТА Е 4ИСТО НОВО ОТ ТАМПОН4Е ДО СИГМЕНТ4Е.
КОЛАТА Е С БЕНЗ.РЕГУЛАТОР НА 4БАР,BLOW OFF,4ИП BAHNN BRENER,ИНТЕРКУЛЕР,МАСЛЕН РАДИАТОР ,VDO УРЕДИ И ДР.............
ЦЕНА 2500ЛВ ЦЕНАТА ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР!!!!!
0887721110ВЛАДО
martin4o_mom4e написа:Главните букви докато не са ти изтрили темата !
groznika написа:Е добре де... минала година като се женех купихме сватбена торта за 70 човека на стойност 120-130 лв от Неделя.
Вярно, че същата торта успешно можеше да се ползва като иновативно химико-биологично оръжие и трябваше да се реже с диамантена фреза (с каквато в ресторанта за жалост не разполагаха), но поне беше евтина и беше подобаващ край с трупове и линейки за пострадалите след края на партито и замерянето с парчетата
Поне изглеждаше добре (имаше вид на бяла мраморна надгробна плоча).
Та чудя се толкова ли са скочили цените на празничните торти за една година или дали имат ъпгрейд на функциите (вертикално излитане, автопилот, програма за кръгова отбрана и тн.)?
niks76 написа:ludiafen написа:абе колко коли си сменял,че много разбираш? аз да ти кажа няма да видиш мерцедес на 200000 км да му се ебе майката на двигателя а само може да видиш една шибана 4 ка.
аи ела насам да те поразходя тук и там;да се нагледаш на мита за мерцедес;след 96г остана само славата на марката
поне аз съм сменил над 400коли(ли4ни)а и работата ми е такава 4е за коли можем да говорим докато ти омръзне.............
п.с на марка не робувам
dj_hio написа:кой беше до В15 във Варна с голф 4 ВТ 6115... отзаде в стъклото има стикерче да си признае кой е
groznika написа:vwfena написа:Нали това беше точно целта на промяната в закона да няма карти които не се знае на кой са.
Споко момци!
Скоро ще внедрят със закон интелигентни тоалетни чинии които измервайки тежестта и плътността на "материала" ще изчисляват с точност до 99,9% месечния семеен доход и ще разкриват дължимите данъци и данъчните измами...
rosy написа:... Ако искате да раздробим сметката се пада по под 2 лв на изпълнител/група.
boglev написа: И колежката, много добре ти го е сметнала, че е по 2 лева на изпълнител
Varbona написа:rosy написа:... Ако искате да раздробим сметката се пада по под 2 лв на изпълнител/група.boglev написа: И колежката, много добре ти го е сметнала, че е по 2 лева на изпълнител
роси?![]()
Barboukov написа:rosy написа:Барбуков, а мерака по време на боледуването как е
Бях със свръхпотентност няколко дни. Изтри ми се линията на живота на дясната ръка.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта