Здравейте, на скоро се сдобих с Пасат вариант 5.5, но съм с халогенни светлини а искам да си сложа ксенон на късите (защото знам какъв е ефекта имал съм), та въпросът ми е мога ли да си сложа оригинален ксенон при положение че колата е нямала или трябва да си купя пазарните ксенони (спрял съм се на луксима). И ако мога да си сложа оригинален какво представлява, трябва ли да си купувам и нови фарове
ето така изглежда фара за оригинален ксенон на 3BG тоест късите са най отвън до тях мигачи и дълги В оригиналната ксенон система доколкото знам има и устройство което автоматично коригира височината на светене.Свързано е с окачването на автомовила. Мога да си представа колко би струвала подобна система да се вгради тепърва.Макар и да я намериш втора употреба. Според мен добре си се насочил.Слагай си луксимата и са радвай живота.
Фаровете, в които се вграждат ксенонови крушки трябва да са предназначени за тях, най-вече в отношение на оптиката. Иначе ще заслепяваш движещите се срещу теб заради отблясъци и неправилна фокусировка на лъча светлина. Освен автоматичния коректор, за който е споменал колегата, автомобилите, оборудвани с ксенон от завода, имат и система за измиване на фаровете, защото замърсяванията по повърхността също дават неприятни за насрещнодвижещите се отблясъци.
Благодаря ви колеги, но наистина с мойте фарове нищо не виждам, бях свикнал на предната кола с ксенон (макар и някакъв китайски). Причината поради която исках оригинален е че не искам да дупча нищо, но май ще се наложи. Може ли колегите които са си слагали допълнително ксенон на късите да кажат къде са ги монтирали с минимални поражения върху колата. И нещо последно спрял съм се на луксима премиум, но никъде не мога да видя колко са големи баластите?
Колега не е зле да си погледнеш фара.При теб няма капачка а гумена тапа.Това не променя нещата правиш една дупка за кабела и си ти.Баласта можеш да го хванеш със свински опашки без да дупчиш нищо.