За затъпяването на народа и цените на концертите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: За затъпяването на народа и цените на концертите

Мнениеот scuba » Вто 17 ное 2009 13:24

embi4a написа:.. Милена си знае, че не може да пее като Депеш ама е принудена да продава билетчетата по 40.

И аз знам че Миелна не може да пее като Депеш. И за тва смятам че не мога да дам за нея толкова, колкото ще дам за тях!!
Тва е все едно Ac/Dc да ми искат 70 евро за билет и после Сигнал да ми се истипосат в Универсиада и те да ми искат 70 евро

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Вто 17 ное 2009 13:25

На Депеш бяха разпродадени почти всички билети - 30 000+, и бяха от 50 лева и нагоре...
На Металика Националния стадион беше пълен - 50000+, при най-евтини билети 70 лева.

Родните изпълнители трудно могат да искат цена на билет 50 лева, щото не могат да предложат съответното качество. Отделен е въпроса как работи собственото им его и на колко се оценяват сами.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Вто 17 ное 2009 13:52

Скуба ами то е същата работа да попиташ защо днешните деца не познават игри като народна топка ,фуниики и така нататък........welcome то 21 век

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 17 ное 2009 14:03

Нещо не мога да ви разбера :roll: Първо цената към днешна дата трябва да е 30 лв, и второ освен Милена:
На сцената заедно с рок кралицата ще се качат групите Ревю, ЕРА, Контрол, Ахат, Конкурент, Уикеда, Черно Фередже, Холера, БТР, както и някои от най-изявените български музиканти като Кольо Гилъна, Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд, Нуфри и Пеко (Пиромания), Митко Кърнев (Д2), Стефан Попов (Гравити Ко), Данчо Лазаров, Иво Иванов (Елит), Петър Каръбски (Стоунхендж), Димитър Паскалев (Davvid Project).

9 групи и 11 изпълнителя + Милена. Тотал общо 21 изпълнителя. Ако искате да раздробим сметката се пада по под 2 лв на изпълнител/група.
Пак ли ви е много?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 17 ное 2009 14:12

rosy написа:Нещо не мога да ви разбера :roll: Първо цената към днешна дата трябва да е 30 лв, и второ освен Милена:
..
9 групи и 11 изпълнителя + Милена. Тотал общо 21 изпълнителя. Ако искате да раздробим сметката се пада по под 2 лв на изпълнител/група.
Пак ли ви е много?

Усещаш ли се колко ти е тъпа и куха сметката?

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 17 ное 2009 14:14

scuba написа:
rosy написа:Нещо не мога да ви разбера :roll: Първо цената към днешна дата трябва да е 30 лв, и второ освен Милена:
..
Пак ли ви е много?

Усещаш ли се колко ти е тъпа и куха сметката?

Е нали това са фактите, 21 изпълнителя= 40 лв. Каква е изпълнената и умна сметка?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 17 ное 2009 14:15

Еми хубу Роси... Аз искам да гледам САМО МИЛЕНА. Мое ли да ме уредиш за 2 лв?

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 17 ное 2009 14:16

scuba написа:Еми хубу Роси... Аз искам да гледам САМО МИЛЕНА. Мое ли да ме уредиш за 2 лв?

Като искаш да гледаш само Милена си дръпни нещо от Нета mhihi За 40 лв 21 изпълнителя, това е положението.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 17 ное 2009 14:22

rosy написа:]На сцената заедно с рок кралицата ще се качат групите

Милена - рок кралица ?????????

за Милена Славова ли иде реч, че не вдявам ?

така ли я наричат вече ???? е щом е кралица мое и като мадона да иска и по 200 и нагоре левчета за концерт

шок и ужас

мале мале мале мале

ке умрем за нея

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 17 ное 2009 15:11

В тоя ред на мисли,айде дасе включим от по бедното общество с заплати около 400лв,където и на кафе можем да излезем рядко,а пък за концерти,е те тва квое,реално зада ида на някой концерт билета трябвада дае около 10лв зада сиго позволя,нее тайна че в малките градчета всичко е по скъпо,храна,дрехи даже и водата ние скъпа :horror: и отгоре на всичко мижави заплати,единствено коети ни остава са тези прословути торенти,гледам сиго на монитора и си мисля,ако не бях родил в тая ши... държава,можех и аз да съм там,като белите хора,няма като ми потрябват пари за лекарства или каквото и друго наложително дае,дасе чудя от каде даги изкарам,такае ще затъпяваме и накрая ще станеме като циганите,един голям катун :bishop

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 17 ное 2009 15:18

Концертът се очаква да бъде с продължителност около 5 часа и последният акорд ще отзвучи чак в полунощ.

E вече ме навиха да ги дам тия пусти 80 лв деба :P

Бенефисът на Милена се очаква да бъде едно от най-мащабните музикални събития за годината. В него ще вземат участие над 20 от най-добрите български рок групи и музиканти, които са пресекли своите пътища с Милена през всички години на нейната богата кариера. На сцената ще се изявят Ревю, Ера, БТР, Кирил Маричков, Васко Кръпката и Кръпка блус бенд, Холера, Пецко, Конкурент, Атлас, Дони, Петко и Нуфри (Пиромания), Черно Фередже, Данчо Лазаров, Димитър Кърнев (Д2), Стефан Попов (Гравити Ко.) и др.

Милена ще изпълни всички свои най-големи хитове - любими на публиката песни като Ха-Ха, Месо, Не'ам нерви, Охолен живот, Защо, Отгоре, Да закърпим небето, Ад, Истина, Робърт и много други. В програмата за вечерта са включени и няколко съвместни парчета, които Милена ще изпее заедно с Кольо Гилъна (екс Контрол), Любо Малковски (Ера), Фънки (Ера), Уикеда, Обратен Ефект, Ревю и др.

Всяка от групите ще изпълни свои авторски песни, както и такива от репертоара на Милена в свой аранжимент.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 17 ное 2009 15:22

scuba написа:
Концертът се очаква да бъде с продължителност около 5 часа и последният акорд ще отзвучи чак в полунощ.

E вече ме навиха да ги дам тия пусти 80 лв деба :P

Скуба както и даме навиват при мен няма да стане,80лв за мен е много пара,а ако трябва и семействота да ходим то подминава моята заплата :horror: единствения начин даме навият е ако ми поемат билетите,иначе не виждам от къде мога даги изкарам,освен ако не се пусна като прост.. :seeex на магистралата mhihi

boglev

Мнениеот boglev » Вто 17 ное 2009 15:53

Добре де, защо трябва някой да се съобразява, кой - колко може да плати за билет. По тази ваша логика, да продават Ферари-та в България по 5 000 лева, защото сме бедни. Това е, искаш концерт плащаш. Не искаш да плащаш, теглиш от нет-а.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 17 ное 2009 15:55

boglev написа:Добре де, защо трябва някой да се съобразява, кой - колко може да плати за билет. По тази ваша логика, да продават Ферари-та в България по 5 000 лева, защото сме бедни. Това е, искаш концерт плащаш. Не искаш да плащаш, теглиш от нет-а.

Или не си чел или не си разбрал (което е стандартно за членовете на форума)
Ако продават ферари за 500 000 и Волга за 500 000????. Не мислиш ли че няма логика. За това говоря

boglev

Мнениеот boglev » Вто 17 ное 2009 17:13

scuba написа:
boglev написа:Добре де, защо трябва някой да се съобразява, кой - колко може да плати за билет. По тази ваша логика, да продават Ферари-та в България по 5 000 лева, защото сме бедни. Това е, искаш концерт плащаш. Не искаш да плащаш, теглиш от нет-а.

Или не си чел или не си разбрал (което е стандартно за членовете на форума)
Ако продават ферари за 500 000 и Волга за 500 000????. Не мислиш ли че няма логика. За това говоря

Не аз разбирам (или поне така си мисля). И не мисля, че е редно да обиждаш, това ти е за втори път само в тази тема. Явно си голям капацитет, по всички въпроси.

Но за теб Харлем, може да са Ферари, а Милена-волга. Но за други може да е обратното.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”