теч от парното на г3
теч от парното на г3
Колеги след смяна на антефриза почна да ми капи от парното.Днес си замислех дали да не сложа някаква добавка за спиране на течове.Препоръчаха ме STOP LEAK има ли някакъв риск от тия добавке.Колата е г3 1,8абс с климатроник.Помагайте че ми писна от испотени стъкла.Мерси предварително.
- nasko79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: теч от парното на г3
най верочтно трябва да смениш радиаторчето на парното
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Колега, не се занимавай с глупости, а смени проклетото радиаторче. С тоя Stop leak ще се получи поговорката: "Където е текло, пакще тече"
Мои познати уж си бяха оправили радиатора на вектрата с такова и достигнаха до извода, че тези добавки се слагат в багажника, става инцидента, слагаме добавката и караме така до близкия сервиз да сменят радиатора. Или с прости думи - изкара 1 седмица.

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще трябва да си смениш радиаторчето, нямаш друг избор. Не се занимавай с добавки.
Можеш да направиш байпас на радиаторчето на парното ( прави се с бяла тръба за парно ) така няма да ти тече докато не го смениш. Обаче по този начин няма да имаш парно.
Можеш да направиш байпас на радиаторчето на парното ( прави се с бяла тръба за парно ) така няма да ти тече докато не го смениш. Обаче по този начин няма да имаш парно.
Че ще го сменям това е ясно но поне да изкара зимата. Днес го оглеждах и видях че сълзи от едната трабичка.А що се до добавките ако някой е слагал нека сподели.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Е нали ти споделих, изкара една седмица. Иначе да, на 5-тата минута от както я сипах теча спря напълно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”