колеги искам да си сменя окачването със спортно,ама както обикновенно НЕМА пари,та си мислех да правя чист бартер с някого, моето за неговото ама няма навитаци нещо.сега реших да си продам моето и да си взема с парито спортно.
въпроса ми е при положение че на магазина 4 амортисьора и 4 прожини НОВИ и от НАЙ-ЕВТИНИТЕ са 560лв. много ли са ако искам 300 за моето.колата е на 110 000км и е 97г. вози много твърдо все едно е чисто нова
и ако има някой на който му е писнало спортното окачване АЗ съм на среща

цена за окачване на поло
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: цена за окачване на поло
а каква ти е колата?предполагам от аватара но все пак?
двигателя какъв е
то хубаво искаш бартер ама гаранция че не знаеш какво е състояноето на твоето и съответно не си го слагал ти
може след бартера просто да му е дошло времето и да вземат да окапят кат круши амортисьорите
ако колата ти е на 110000 км то трябва да е с оригинални амортисьори
двигателя какъв е
то хубаво искаш бартер ама гаранция че не знаеш какво е състояноето на твоето и съответно не си го слагал ти
може след бартера просто да му е дошло времето и да вземат да окапят кат круши амортисьорите
ако колата ти е на 110000 км то трябва да е с оригинални амортисьори

-
- Автомобил:
- Двигател:
Тук има ново, нерегулируемо за Polo 6N за 380лв.
http://kz-tuning.com/store/index.php?op ... p;Itemid=2
П.С. Нямам нищо общо със сайта.
http://kz-tuning.com/store/index.php?op ... p;Itemid=2
П.С. Нямам нищо общо със сайта.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
300 лв. за стоково окачване
Освен това много рядко някой да се излъже да вземе амортесьори втора ръка.
Колега, аз мога да ти предложа стоково окачване за 1200 лв. Това означава ли, че товето тогава струва 800??? Направи си справка за това как вървят цените.

Колега, аз мога да ти предложа стоково окачване за 1200 лв. Това означава ли, че товето тогава струва 800??? Направи си справка за това как вървят цените.
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Като ти гледам колата спортното окачване й е най-малкия проблем!
Утре ако пуснеш тема: "Как може да засилим 1.0 *** моторче, някое друго конче" и те признавам!
Само да те предупредя, че както сам си се уверил после от спортно към нормално ще набиеш повече пари отколкото за тва спортно!
Утре ако пуснеш тема: "Как може да засилим 1.0 *** моторче, някое друго конче" и те признавам!
Само да те предупредя, че както сам си се уверил после от спортно към нормално ще набиеш повече пари отколкото за тва спортно!
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Аз мога да те посъветвам, да си вземеш първо пружини и после да се решиш на амортисьори... аз така направих!!! И познай - точно една седмица и едно извънградско каране ме отказаха.
Ако искаш да направиш нещо хубаво за твоята кола /в смисъл да я направиш по-стъбилна/ купи си газови амортисьори и меки гуми. Височината не се пороменя, но стъбилността се подобрява значително.
Все пак ти решеваш, но това което ти казвам е от личен опит. Аз не можах да го изтрая това друсане, главата ми ставаше на мармалат след едно 2 часово извънградско. Помисли!!!
Успех!
Ако искаш да направиш нещо хубаво за твоята кола /в смисъл да я направиш по-стъбилна/ купи си газови амортисьори и меки гуми. Височината не се пороменя, но стъбилността се подобрява значително.
Все пак ти решеваш, но това което ти казвам е от личен опит. Аз не можах да го изтрая това друсане, главата ми ставаше на мармалат след едно 2 часово извънградско. Помисли!!!
Успех!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”