Булинс или Армеец
Re: Булинс или Армеец
избери доверения сервиз, по-малко главоболия и разправии /освен ако нямаш собствен сервиз, или близки хора със сервиз/
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Булинс си имат сервиз Тандер в Княжево но са зле с обслужването.Армеец също имат доверени сервизи но не ги знам.Да ти кажа последния път когато имах щета ме мързеше да ходя да взимам фактура и им казах да пишат по експертна оценка и ми платиха 40 лв повече отколкото ми излезе пръскането но вратата.Това в Армеец.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Ами проучи посочените застрахователи с кои "доверени" сервизи работят, защото това е много относително понятие...rosy написа:За доверен.KirilGeorgiev написа:За сервиз на Фолксваген ли говориш или за доверен сервиз на застрахователя?
http://bulins.com/download/Servizi_BULINS.pdf
Това трябва да са

Добре ли е

- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Ако колата е до 10г, и е на стойност над 7000лв имаш възможност да си направиш "Валутно каско" При него процента е завишен, но имаш възможност да си правиш колата в сервиз по твой избор, дори и този на официалния представител. Вариантите са два: 1. Ако избрания от теб сервиз има договор със съответната ЗК - възлагателно писмо. 2. по фактури.
Аз бих си избрал Бул Инс
Аз бих си избрал Бул Инс
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм доволен от БулИнс. Много слабо плащат щети(дясно огледало за Б5 - 62лв.) а и да не ти се налага да им ползваш сервизите(2 месеца не могат да сменят броня,решетка и фарове)
За сега в армеец не ми се е налагало да завеждам щети. Дано и да не се налага де. Но ако трябва да избирам м/у БулИнс и Армеец то със сигурност няма да е БулИнс...
За сега в армеец не ми се е налагало да завеждам щети. Дано и да не се налага де. Но ако трябва да избирам м/у БулИнс и Армеец то със сигурност няма да е БулИнс...
Последна промяна от AmW на Сря 18 ное 2009 16:56, променено общо 1 път.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм ходил два пъти до Армеец за последните 8 месеца за супер дребни щети - ожулен калник и в двата случая. Дават ми възлагателно писмо и отивам в доверен сервиз. Даже за втората щета още не съм им карал колата. Втория път ми казаха, че ще имам 6% самоучастие, което за мен е ок. Но пак казвам - щетите са били съвсем леки. Догодина пак там ще си направя каското.
В булинс един приятел отиде за предно стъкло след като им е бил клиент от 7 години без нито една щета. И те му казали да пие една студена вода поради не знам си какви причини. Почти го изгонили. Feersum тука от форума май също имаше неприятна среща с тях.
В булинс един приятел отиде за предно стъкло след като им е бил клиент от 7 години без нито една щета. И те му казали да пие една студена вода поради не знам си какви причини. Почти го изгонили. Feersum тука от форума май също имаше неприятна среща с тях.

Аз съм в Бул Инс и съм доволен, но както разбирам има доволни и от Армеец. Според мен трябва да послушаш брокера си- той работи със всички застрахователи и знае кой е най-добрия вариант за теб. Мисля си, че тук ще има хора доволни и от едната компания и от другата... също недоволни и от двете. Затова слушай брокера си!Ако имаш проблем тук можем само да ти стискаме палци.. а той може да ти свърши работа.Брокерите си имат договорки със застрахователите, освен за застраховките и за изплащане на някои щети. И ако имаш отказана щета- брокера може да промени нещата. Брокера е застрахователен консултант и работи в полза на клиентите си в това можеш да си сигурна! Всички тук имат някакви впечатления и от едната компания и от другата... или техни лични... или истории на някой техен познат. Брокера освен теб обслужва още стотици хора и затова имат по глобален поглед върху работата на компаниите. Може би същия брокер те е посъветвал миналата година да се застраховаш в Армеец-сега ти препоръчва Бул Инс... най-вероятно има причина! А и замисли се ако имаш щета и има някакъв проблем с нея.. брокера е в правото си да каже.. нали те посъветвах да се застраховаш в Бул Инс... а ти не ме послуша.
Никой от колегите по горе не каза, че Бул Инс има вече над 50 доверени сервиза в София, от които повечето са добри. Никой не каза, че експертната оценка вече се изплаща веднага на касата в Бояна. Никой не каза, че имаш право да си възстановиш колата (след щета) по фактури! Никой не каза, че при експертна оценка можеш да си вземеш ваучер за части и да си ги закупиш без пари от магазин-за да си сигурна, че ти се изплаща обезщетението на 100%. Никой не каза, че вече при маркиране нещата, които ти ги описват там можеш да си спокойна, че ако са ти написали някоя драскотинка, която не ти пречи-после при ПТП няма да ти махнат боята. Никой не каза, че Мобилните групи на Бул Инс са най-много и ако реализираш ПТП ще дойдат бързо и ще ти заведат щетата на място, а няма само да дойдат да направят 3 снимки и да ти хвърлят двустранен протокол да си пишете с другия участник. Никой не каза, че с каско в Бул Инс имаш право на безплатна пътна помощ и няма 100 или 200 километра покритие... безплатна е навсякъде!Това са важни неща и повечето хора тук не ги знаят, за разлика от твоя брокер!
Затова е хубаво след като си го избрала и досега си нямала проблеми с него да му вярваш- той знае по добре от всички коя компания в какво състояние е ! 
Никой от колегите по горе не каза, че Бул Инс има вече над 50 доверени сервиза в София, от които повечето са добри. Никой не каза, че експертната оценка вече се изплаща веднага на касата в Бояна. Никой не каза, че имаш право да си възстановиш колата (след щета) по фактури! Никой не каза, че при експертна оценка можеш да си вземеш ваучер за части и да си ги закупиш без пари от магазин-за да си сигурна, че ти се изплаща обезщетението на 100%. Никой не каза, че вече при маркиране нещата, които ти ги описват там можеш да си спокойна, че ако са ти написали някоя драскотинка, която не ти пречи-после при ПТП няма да ти махнат боята. Никой не каза, че Мобилните групи на Бул Инс са най-много и ако реализираш ПТП ще дойдат бързо и ще ти заведат щетата на място, а няма само да дойдат да направят 3 снимки и да ти хвърлят двустранен протокол да си пишете с другия участник. Никой не каза, че с каско в Бул Инс имаш право на безплатна пътна помощ и няма 100 или 200 километра покритие... безплатна е навсякъде!Това са важни неща и повечето хора тук не ги знаят, за разлика от твоя брокер!

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
от как Бул Инс позагубиха клиенти започнаха да се напъват
Армеец в момента е по напред от Бул Инс
вече и Алианц изпревариха в общото застраховане
Не е и тайна че най малко гепени коли има в Армеец
някой спомена за мобилните групи
има пресни колеги с ПТП от тук с каско в Армеец и могат да споделят за колко време е дошла мобилната група на Армеец
и на края ако гледаме приходите на ЗК Армеец се изкачва стремглаво в класацията а Бул Инс губи позиция и вече е на 6то място
пък и като погледнеш в София масово колите на баровците са в Армеец
явно има защо 
п.с. още повече колежката роси рискува да си загуби бонусите при подновяване без щети в Армеец за да се метне в Бул Инс

Армеец в момента е по напред от Бул Инс

някой спомена за мобилните групи

и на края ако гледаме приходите на ЗК Армеец се изкачва стремглаво в класацията а Бул Инс губи позиция и вече е на 6то място

пък и като погледнеш в София масово колите на баровците са в Армеец

п.с. още повече колежката роси рискува да си загуби бонусите при подновяване без щети в Армеец за да се метне в Бул Инс

Точно затова говоря... всички знаят всичко.. и се разказват приказки от 1001 нощ! Бул Инс е на Първо място по приходи, а също и по изплатени обезщетения за 2008 и за всички години откакто има статистика в сайта на КФН(специално за автомобилното застраховане). За тази година ще се види накрая как са нещата. А за напъването нормално е да е така, но мисля, че това е добре за нас клиентите... падат цените на каското... предлагат най-различни екстри. Това е добре!
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Абе яки са мобилните групи, ама аз си ги чаках час и половина почти. 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
ама сега сме 2009
и фактите са други
и пазара е друг
факт е че клиентите бягат от Бул Инс в Армеец 

- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още един глас за "Армеец"!
И аз тази година смених компаниите от Уника на Армеец, по препоръка на моя човек със сервиза, който ми прави застраховките и при който ходя с възлагателно писмо при щети....щото ми каза разни неща, а аз му имам пълно доверие!
И аз тази година смених компаниите от Уника на Армеец, по препоръка на моя човек със сервиза, който ми прави застраховките и при който ходя с възлагателно писмо при щети....щото ми каза разни неща, а аз му имам пълно доверие!
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Нямах намерение да навлизам в подробности но като гледам се налага.Имах пълно авто каско в Булинс счупи ми се предното стъкло платиха ми 137лв при положение че им занесох фактура за 901лв.При ремонт на на заден панел и броня ми бяха метнали теглича в багажника защото било много сложно поставянето.При друг инцидент ми се счупи чисто нов акумолатор Бош платиха ми 65 лв и ми казаха да си купя Искра.Може и да има добри сервизи но аз това съм видял от тях.При положение че имах застраховани две коли при тях и им бях клиент дълги години това отношение е несериозно.А сроковете им за ремонт са много разтегливо понятие.Аз повече в живота си няма да направя каско там.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:п.с. още повече колежката роси рискува да си загуби бонусите при подновяване без щети в Армеец за да се метне в Бул Инс
Колежке сантя, колко пъти да обяснявам че не искам по експерта. Та какво губя в този случай, като в Армеец ще съм само и единствено по експертна

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
mucho написа:Dead man написа:Остани си в Армеец....![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”