Интересува ме при каква температура е най-подходящо да се развие сондата(студен или топъл мотор).Целта е да няма поражения по резбите. Предварително ви благодаря!
Започна да губи динамиката си малко след запалване(5мин).Малко вдингна разхода.Лъже компютъра за обогатеността на сместа.Карам и на газ.По външният и вид също може да се съди за състоянието и. Може да ми дава и лоша "маса".
Първо премери дали работи нормално. Нека колегите кажат къде препоръчват да се направи това. Необходим е осцилоскоп. Ако работи нормално - не я закачай. Свалянето е много трудно.
pas1.8mi написа:Всичко споменато до тук е проверено Само питах как да я демонтирам без поражения!
Да ти кажа ли как. Ако имаш излишни пари и смяташ че е за смяна купуваш си нова и отиваш в сервиз да ти я заменят и по-добре не се занимавай с глупости сам да си я сменяш и отвиваш.
Аз отидох в сервиз. Ламбдата на голфа 1.8 RP е на колекторите. Не можаха да я развият. Счупи се. Навариха я цялата и запушиха дупката. Пробиха дупка по-надолу в тръбата след колектора. Завариха гайка и навиха там новата сонда. Тва беше преди 2 години.
driver написа:Аз моята я отвих без никакъв проблем. Колата беше топла и се отви много лесно. Може да се пръсне със спрей или да се накисне с малко спирачна течност.