Впечатления от VIVACOM home ?
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Впечатления от VIVACOM home ?
Има ли тук колеги които ползват тази услуга ? Интересува ме качеството на интернета, заслужава ли си, действително ли достига обещаваната скорост от 10 Mbps и т.н...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Впечатления от VIVACOM home ?
Аз го ползвам от две три седмици и съм доволен. Не знам за макс. скоростта, защото го ползвам в кантората и не тегля разни неща, но съм доволен.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Аз август месец се вързах на някаква примоция, Хармония6 и уж безплатна сим карта (тогава май беше още рибател). Снощи жинътъ тества - 6 mbit/s download, 0.54 mbit/s upload. Като за вкъщи и невисоки изисквания бива. Общо взето съм доволен...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Четете малките букви със звездичките отдолу с тия gsm оператори, че после да не питате "ама що скоростта ми е 128кбита?"
Виж и дали не е ограничен на трафик и после да плащаш по левче на мегабайт

Виж и дали не е ограничен на трафик и после да плащаш по левче на мегабайт

- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
а дали въпросното wi fi http://www.plesio.bg/mrezhovi-karti-c-6 ... 71484.html може да ми свърши работа за стационарния комп. или трябва да търся wi fi на платка за вграждане ??
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
по принцип би трябвало да стане без проблеми. на усб е по-удобно, че може лесно и бързо да се сложи на дуг комп, или лапнитоп, който няма вифи...
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
за удобството е ясно, но дали може да приема сигнала достатъчно добре както модела с платка за вграждане че модема ми е в друга стая ?
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
За една стена не вярвам да го сертифицират за продажба, ако не хване сигнал

Vivacome Home - стига човек да е наясно с ограниченията на ADSL технологията си е яка далавера. Скоростта е прилична, естествено ъплоуда е слабичък, но всеки сам си преценява. Все пак по-яката част от офертата сякаш е в стационарния телефон - особенно ако имате роднини в чужбина в I-ва група, защото и с нея се говори безплатно (в рамките на тия 60 часа, които не знам дали могат да бъдат изговорен). Въобще - ако не смятате стационарния телефон за отживелица е добре да я имате предвид и тази оферта. Като се замисля може да се измислят и други екстри - примерно че дават и WiFi рутер.
Сега си чакам първата сметка да видя дали ще има някакъв дребен шрифт, силно се надявам да няма.
Сега си чакам първата сметка да видя дали ще има някакъв дребен шрифт, силно се надявам да няма.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
tisho_tch написа:за удобството е ясно, но дали може да приема сигнала достатъчно добре както модела с платка за вграждане че модема ми е в друга стая ?
колега ти можеш и със кабел да се хванеш от рутера иначе смятам че няма да е проблем и със usb приемника

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”