Булинс или Армеец

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: Булинс или Армеец

Мнениеот santo_trafficante » Чет 19 ное 2009 12:54

rosy написа:
santo_trafficante написа:п.с. още повече колежката роси рискува да си загуби бонусите при подновяване без щети в Армеец за да се метне в Бул Инс mhihi

Колежке сантя, колко пъти да обяснявам че не искам по експерта. Та какво губя в този случай, като в Армеец ще съм само и единствено по експертна :roll:

колежке от митницата пари не се ли изкарват :roll:
много просто :wink: купете си по нов автомобил колеЖке :wink:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Чет 19 ное 2009 12:58

santo_trafficante написа:
rosy написа:
santo_trafficante написа:п.с. още повече колежката роси рискува да си загуби бонусите при подновяване без щети в Армеец за да се метне в Бул Инс mhihi

Колежке сантя, колко пъти да обяснявам че не искам по експерта. Та какво губя в този случай, като в Армеец ще съм само и единствено по експертна :roll:

колежке от митницата пари не се ли изкарват :roll:
много просто :wink: купете си по нов автомобил колеЖке :wink:

Ако тръгна да продавам китайски неща на ниска цена с висока повече ще изкарам. Много те моля да не ми сереш в темата. Благодаря.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 19 ное 2009 13:02

:039: :039: :039: :039:

малей,няма ли лс за вас бре.Телефони компютри ми драскате тука mhihi

san_poo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот san_poo » Чет 19 ное 2009 14:44

santo_trafficante написа:ама сега сме 2009 :wink: и фактите са други mhihi и пазара е друг :wink: факт е че клиентите бягат от Бул Инс в Армеец mhihi

Напротив-факт е, че бягат от Армеец в Бул Инс и това не е заключение само от препоръката на брокера на роси.
Тенденцията, която много ти се иска да я има от Бул Инс към Армеец действително я имаше в началото на годината.. но оттогава Бул Инс промени изцяло политиката си. Както виждаш дори не съм изтъквал като екстра кражбите, защото наистина не се набляга на това като реклама. Всъщност само ти си знаеш, че на Армеец колите не се крадат. Това изобщо не е истина и е далече от истината. Иначе нямаше и ДЗИ и Булстрад вече да ползват маркировката на Бул Инс. Но това не е най-важното- най важното е ,че се предлагат страшно много опции за клиентите. И наистина разбраха, че е важно клиентите да са доволни! Отношението е много добро и компанията се развива в тази насока. А за Роси да кажа-ако си в Бул Инс ще имаш право при евентуална щета да си вземеш възлагателно писмо за сервиз, който пожелаеш- те са към 50 доверени.Това ще рече, че без да плащаш нищо избираш си сервиз от списъка, вземаш възлагателно писмо и в сервиза ти отремонтират автомобила без да плащаш нищо. Преди сервизите бяха само 3 сега вече те са 50 и мога да кажа, че повечето от тях са много добри!

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 19 ное 2009 15:20

santo_trafficante написа:ама сега сме 2009 :wink: и фактите са други mhihi и пазара е друг :wink: факт е че клиентите бягат от Бул Инс в Армеец mhihi

Малко факти:
"СУХОПЪТНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА (БЕЗ РЕЛСОВИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА)"

“ЗАД Армеец” АД ЗД “Бул инс” АД
Август.09 61 920 254 61 786 659
Септември.09 67 940 854 68 277 021

Това по данни на КФН, премийни приходи в лева.
Санде, ако имаш друга информация сподели я :)

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Чет 19 ное 2009 15:26

Вече застрахован и маркиран в Булинс. Да ме извиняват Армеец, но сами ме изгониха от тях.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 19 ное 2009 15:50

san_poo написа:

Напротив-факт е, че бягат от Армеец в Бул Инс и това не е заключение само от препоръката на брокера на роси.
Тенденцията, която много ти се иска да я има от Бул Инс към Армеец действително я имаше в началото на годината.. но оттогава Бул Инс промени изцяло политиката си. Както виждаш дори не съм изтъквал като екстра кражбите, защото наистина не се набляга на това като реклама. Всъщност само ти си знаеш, че на Армеец колите не се крадат. Това изобщо не е истина и е далече от истината. Иначе нямаше и ДЗИ и Булстрад вече да ползват маркировката на Бул Инс. Но това не е най-важното- най важното е ,че се предлагат страшно много опции за клиентите. И наистина разбраха, че е важно клиентите да са доволни! Отношението е много добро и компанията се развива в тази насока. А за Роси да кажа-ако си в Бул Инс ще имаш право при евентуална щета да си вземеш възлагателно писмо за сервиз, който пожелаеш- те са към 50 доверени.Това ще рече, че без да плащаш нищо избираш си сервиз от списъка, вземаш възлагателно писмо и в сервиза ти отремонтират автомобила без да плащаш нищо. Преди сервизите бяха само 3 сега вече те са 50 и мога да кажа, че повечето от тях са много добри!

на коли до колко години дават възлагателни писма ?

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 19 ное 2009 15:59

като дават на ДЗИ и Булстрад маркировка mhihi защо маркировката е с жълта лента mhihi
защо откраднаха на съседа Ландкрузера маркиран в Бул Инс и застрахован в Булстрад mhihi
като имаш инфо я сподели колко коли се крадат на вечер от Булстрад с маркировка на Бул Инс :wink:

san_poo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот san_poo » Чет 19 ное 2009 16:09

Според теб каква е тенденцията по твоите данни? Аз ти казах, че Бул Инс си изгониха доста клиенти в началото на годината, но нещата се промениха, взеха се нужните мерки.. и дори от твоите факти се вижда, че вече през септември Бул Инс са с повече приходи. И пак ти казвам гледай годишната статискита там реално се вижда как стоят нещата. Не споря, че Армеец много бързо успяха да се наложат като един добър застраховател- за няколко години те успяха да привлекат много клиенти. Истината е, че от няколко месеца доста забавят плащанията към сервизите, отказват се щети за всякакви глупости. Ето там е разликата с Бул Инс, при тях проблеми има както навсякъде-нормално е. Но има нещо много важно при тях-никога в полиците не пише неща с дребен шрифт т.е. никога не са се опитвали да излъжат клиентите само за да са техни клиенти! И винаги може да се разбереш с тях дори нещата да не са изпипани документално има едно разбиране или човещина, което в другите компании го няма!Не се гледа всичко до запетайката!

san_poo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот san_poo » Чет 19 ное 2009 16:13

На съседа ти колата е застрахована в Булстрад, а не в Бул Инс! Кажи ми дали имаш съсед застрахован в Бул Инс и да му е открадната колата? ДЗИ и Булстрад са си отделни компании ползват маркировката само на Бул Инс,но не са презастраховани против кражба. Специално за коли застраховани в Армеец имам двама познати, на които са им откраднати колите - голф 5. За възлагателните писма- по принцип за коли до 10 години. За автомобили над 10 години се плаща завишение 25 % за да се влиза в сервиз!

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 19 ное 2009 16:27

san_poo написа:На съседа ти колата е застрахована в Булстрад, а не в Бул Инс! Кажи ми дали имаш съсед застрахован в Бул Инс и да му е открадната колата? ДЗИ и Булстрад са си отделни компании ползват маркировката само на Бул Инс,но не са презастраховани против кражба. Специално за коли застраховани в Армеец имам двама познати, на които са им откраднати колите - голф 5. За възлагателните писма- по принцип за коли до 10 години. За автомобили над 10 години се плаща завишение 25 % за да се влиза в сервиз!

такааа
в Армеец възлагателни писма до 12год mhihi +мин. премия
тая минимална я има и в Бул Инс и е 500лв

такааа ми защо ми изтъквате факти че маркирате колите на Булстрад и т,н, като не ги пазите от кражби хаха :D

хубаво
относно плащанията към доверените срвизи:)
по стечение на обстоятелставата човека който отговаря за Юнитрейд и възлагателните писма към ЗК има каско при мен mhihi иии колко пари има да им дава Бул Инс mhihi
та на същия човек каското е в Армеец :wink: защото е наясно как се плаща :D и нямат никакви грижи с тях :D

или прехвалените доверени сервизи:)еле тоя в Дружба новия Изток:)изкараха една мазда 6 като петниста хиена mhihi mhihi

а за кражбите на коли mhihi ми на една позната и отняма мини купъра преди 1 месец застрахован в Бул Инс

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 19 ное 2009 16:32

хм,поразпитах и верно се оказва,че булинс дължат пари на повечето фирмени сервизи.Не само на Юнитрейд.Няма да споменавам останалите,но явно им е практика да дължат.Ама пък от сервизите почват да ги отсвирват с договорите за доверен сервиз,и неискат да работят с тях :?

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Чет 19 ное 2009 16:37

Само да припомня, че на Хавата голфа беше в Армеец и въпреки това беше откраднат. Така че малко пак преовеличавате :roll:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 19 ное 2009 16:40

ех,роси.Оправи се вече,мисля да заключвам.Някой ако иска да споделя,да ме търси на лс :wink:

все пак коли се открадват,независимо къде и при кого са застраховани :wink:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 19 ное 2009 16:42

те ако са знаели поне какво крадат mhihi 1.4 Голф 4 :shock
на Хавата голфа е взет за чаркове /джанти,стопчета../и т.н.и са някви аматьори защото ако са били известни в "средите" хората на магарето щеше да ги счупи от бой mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”