Има едно копче долу на климатрониците на 4ките , нарисувана е една завита стрелка , натискате го ( мисля че вкарва въздух от вънка ) , лично аз си пускам да ми духа на предния прозорец и АБСОЛЮТНО никакви ядове.
Мерси за съветите на всички
dokros написа:DarkOneBg написа:...Карам голф IV със заводски климатроник...
Ти на тоя заводски климатроник бутон за обдухване на стъклата и режим AUTO нямаш ли..
DarkOneBg написа:...
Има едно копче долу на климатрониците на 4ките , нарисувана е една завита стрелка , натискате го ( мисля че вкарва въздух от вънка )...
dokros написа:DarkOneBg написа:...
Има едно копче долу на климатрониците на 4ките , нарисувана е една завита стрелка , натискате го ( мисля че вкарва въздух от вънка )...
напротив,копчето със завитата стрелка затваря притока на външен въздух и върти въздуха само вътре в купето- затова е стрелка ЗАВИТА навътре,нарисувана на копчето
на положение АУТО-при нормални обстоятелства компресора се включва на режим за изсушаване на въздуха...

DarkOneBg написа:Колеги при мене всичко беше от филтъра на купето , сега си пускам климатроника на 30 градуса навънка е -3 и никви проблеми
Има едно копче долу на климатрониците на 4ките , нарисувана е една завита стрелка , натискате го ( мисля че вкарва въздух от вънка ) , лично аз си пускам да ми духа на предния прозорец и АБСОЛЮТНО никакви ядове.
Мерси за съветите на всички

shockhead написа:Извинете - предпоследния.
Милослав написа:shockhead написа:Извинете - предпоследния.
А ти вместо да спамиш, ползвай бутона "Промени"
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта