Ксенон или халоген
Re: Ксенон или халоген
В интерес на истината има ненастроени ксенони има и такива които са настроени..наскоро минавах петрохан ноща...е няма такава идиотщина. Желая да ги забранят ксеноните защото като се появи някой такъв насрещати и оставаш без никаква визуална ориентация. Заслепяването е пълно...но тук там някъде се случваше и такива коли с ксенони които не заслепяваха. Те за съжаление бяха много малко.
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
И най вероятно са били с оригинален 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Никой от вас ли не е срещал автомобили с нерегулирани фарове които светят в небесата? Те не заслепяват ли? Лично аз срещам повече такива 

Мисля, че срещата с нерегулирани обикновени фарове е по-малко заслепяваща отколокото с нерегулирани ксенони. Факт е, че и при двете те заслепяват... но едното е все едно ти свети слънцето в очити... чак те заболяват очите...
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
абсолютно нормално,ксенона има много по голям интензитет на светлина а в комбинация с рефлектор е мъка за другите...аз на късите съм с лупа и ксенон а на дългите допълнителен ксенон ,който обаче е на рефлектор и ми се е случвало на по големи лъскави магазин със стъкла да се самозаслепявам много брутално 

- dancho_kolev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само ксенон - 6000К е може би за предпочитане. На късите съм с лупа, а дългите са нормални - просто ден става отпред !
- bobich
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBAB
Тони1 написа:абсолютно нормално,ксенона има много по голям интензитет на светлина а в комбинация с рефлектор е мъка за другите...аз на късите съм с лупа и ксенон а на дългите допълнителен ксенон ,който обаче е на рефлектор и ми се е случвало на по големи лъскави магазин със стъкла да се самозаслепявам много брутално
Абсолютно същия случай съм и аз...
Xenon разбира се , но не от Илиенци!
Аз съм с 4300 , както е фабрично по колите и в мъгла , дъжд и мокър асфалт е доста по–различно.
Ако се чудиш какъв - пивши на ЛС ще измислим и отстъпки.

Аз съм с 4300 , както е фабрично по колите и в мъгла , дъжд и мокър асфалт е доста по–различно.
Ако се чудиш какъв - пивши на ЛС ще измислим и отстъпки.