Vizor написа:hooligans написа:аз мисля че не трябва да се пият Апчета без нищо , щото после организма свиква с тях и не действат така както трябва...
аз вечер си праскам една ракия , яко чесън и лук те така
Да бе ама и аз имам подобен проблем.. само, че при мен организма ми свикна с ракията и с чесъна
pesho_bg написа:Днес и аз минавах от там и ми направи впечатление че има само един реис и един автобусмястото е удобно
pincheres написа:тарся Angel Eyes бартер за 2секциони нови на месец допла6тане
ако има някои jелание да пи6е
Vizor написа:Приятелката ми много обича да гушка разни мастии по улицата като ги види (така се и влюби в менепросто бях единствената мастия на 2 крака)
the_tupan написа:Аз моя АФН не мога да го накарам се развърти до 5к,пък ако ще и Кофи Анан да води преговорите!
Stefan написа:Пак е по темата![]()
колегата Edition 16VИнтериор:
Нов полу-кожен салон + скоростен лост
Deroni написа:реших да взема голф 4 вр6. Догодина акциза пада и кеш цена няма.
naneK написа:PACH написа:naneK написа:Имаш Л.С.
Нямам
Ти да не си препил нещо?
ЛС има човека който е пуснал обявата.
Muncho написа:от няколко месеца смениха знаците за предимство на улицата дето минава пред кино арена младост и пътят дето идва от тунелчето и продължава по надлеза, но това не пречи на некви кретени редовно да отнемат предимство или пък да чакат второто причастие въпреки че са с предимство...
аз одавна го чакам този момент но мненията да са най малко 50 и или 6 месеца от регистрацията
но броя на мненията не са определящи ... има виртуални плъхове с много мнения само за 3 месеца
маме, подарявам луксозен буквар. с картинки. само ела да си го вземеш че без удар в глупавицата не пали...
аа, и си сбъркал раздела-има цял само за аудио-видео...
ivo24m написа:kazvam vi tuka klaviaturite nimat kiriliza i nima kak da pisha na kiriliza a vie se ebavate
tapanari takiva golemi bokluci ste mamkavi mrasna kato nemojete da pomognete pone nedeite pre4ete kvo mi zaklu4vate temite zagobeniaci
morfei1 написа:е колега @kocho_pushacha, много материал за бисерите изписа човече, евала
не се бях смял така отдавна. Продължавай в същия дух, скоро може да получиш титла шут на форума
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта