ключ за фолксваген

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
valerius
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ключ за фолксваген

Мнениеот valerius » Чет 22 окт 2009 16:24

valerius написа:Такъв с номер HLO 1J0 959 753 AG ще работи ли с моето централно?
Прикаченият файл 1abd_2.jpg вече не е достъпен

Пробвах.. не работи. Единствения модел с хром от новия модел отговарящ на годината е HLO 1J0 959 753 N или без хром HLO 1J0 959 753 А

Поръчах си несгъваем - 20Евра от Ebay с ново перо. Нарязване при майстора - 10лв., Чипа се обучава към имобилайзера или се прехвърля от стария ключ (ако има такъв). Дистанционното се обучава към централното (алармата) и готово.
key1.jpg
key1.jpg (2.43 KиБ) Видяна 10576 пъти

Ако някой има въпроси и нужда от съдействия по темата да пише на ЛС. Темата е за ключ.

Потребителски аватар
irko_k
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот irko_k » Пет 20 ное 2009 18:46

скоро си купих голф 4 200г и ключът ми е обикновен несгъваем,колата е с централно и аларма.интересува ме дали е възмойно да се направи сгъваем ключ,като се прехвърли платката от дистанционното и евентуално ако някои е запознат,каква е цената за тази услуга? :roll:

Потребителски аватар
golf2949
Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
Двигател: 2000 CRDI 2005г

Мнениеот golf2949 » Съб 21 ное 2009 14:15

irko_k написа:скоро си купих голф 4 200г и ключът ми е обикновен несгъваем,колата е с централно и аларма.интересува ме дали е възмойно да се направи сгъваем ключ,като се прехвърли платката от дистанционното и евентуално ако някои е запознат,каква е цената за тази услуга? :roll:

:deal viewtopic.php?f=48&t=164936

Потребителски аватар
irko_k
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот irko_k » Пон 30 ное 2009 19:36

Благодарско :drunk :applause:

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Съб 12 дек 2009 18:58

Извинявам се че се намесвам , но знаете ли че тези ключове се произвеждат в БГ, по конкретно в Казанлък :012: Става въпрос за ВАГ групата естественно :beer :beer

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Съб 12 дек 2009 22:25

Не :shock :shock :shock .Ако имаш повече инфо сподели моля.
П.С. Аз бях сигурен че се правят в братски Китай :oops:

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Сря 16 дек 2009 11:55

В предишната ми работа карах гранулирана, сурова пластмаса и празни касетки от Германия. Карах ги в Казанлък в една фирма/ в двора където се произвеждат и инсталациите за Ауди и ФВ /в друга фирма... после карах обратно до Германия готова продукция, въпросните ключове с кодове и все ,без самия ключ. Дори мисля че продадох на колега от форума един такъв. :да: Произвеждаха по 3- 4 огромни палета на седмица -две с такива ключове ,наслагани в въпросните пластмасови касетки :horror: Обиколил съм всичките фабрики и складове на ВАГ в европа и мога да ви кажа че дори Кайена има инсталация произведена в БГ :да:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 16 дек 2009 12:02

4орой4о намаза от ключовете mhihi

Верно си е че се правят в бг :wink: както и кабеляците за ваг групата :beer

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Вто 05 яну 2010 9:09

Попаднах от друг форум на това : http://www.newkeybg.com/key_k.php :shock
ПП: Не може да се пазарува директно, така че едва ли е реклама, но ако противоречи на правилата, го забършете.

Потребителски аватар
valerius
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valerius » Вто 05 яну 2010 22:51

В БГ всичко е скъпо от към аксесоар. Майстор иска около 160-200лв. за да ти направи ключ и програмира... ГЛУПОСТИ! В Ebay стига да си знаеш кода на ключа си поръчваш за около 20-30евро и с VAG-COM си го обучаваш за 30сек.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Сря 06 яну 2010 10:52

Абсолютно. Обаче ако знаеш пин кода на имобилайзера ;) .

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 06 яну 2010 14:57

valerius написа:В БГ всичко е скъпо от към аксесоар. Майстор иска около 160-200лв. за да ти направи ключ и програмира... ГЛУПОСТИ! В Ebay стига да си знаеш кода на ключа си поръчваш за около 20-30евро и с VAG-COM си го обучаваш за 30сек.

Верно си е наглеците искат и 1лв. за хляб,а то купиш брашно 20ст. вода мая и готово за един час.И със салама е така скъпотия,та скъпотия а то слагат само боклуци вътре можеш и сам да си го направиш за по-евтино :wink:
Според мен наглите ключари трябва да започнат да работят на себестойността на продукта(даже ако може и под нея) за да сведем недоволните до 10-15% щото пак ще има недоволни :idea:

Потребителски аватар
gsimania
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gsimania » Сря 13 яну 2010 16:12

Vladko написа:
valerius написа:В БГ всичко е скъпо от към аксесоар. Майстор иска около 160-200лв. за да ти направи ключ и програмира... ГЛУПОСТИ! В Ebay стига да си знаеш кода на ключа си поръчваш за около 20-30евро и с VAG-COM си го обучаваш за 30сек.

Верно си е наглеците искат и 1лв. за хляб,а то купиш брашно 20ст. вода мая и готово за един час.И със салама е така скъпотия,та скъпотия а то слагат само боклуци вътре можеш и сам да си го направиш за по-евтино :wink:
Според мен наглите ключари трябва да започнат да работят на себестойността на продукта(даже ако може и под нея) за да сведем недоволните до 10-15% щото пак ще има недоволни :idea:

хахахахахаха :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
valerius
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valerius » Чет 14 яну 2010 8:44

Истината е, че българина е свикнал каквото може да си прави сам. Аз дори на гумаджия да ида после си проверявам как ми е стегнал джантите. Сигурен съм, че в този форум 90% от посетителите са тук с цел да намерят решението сами останалите 10% са такива които продават решението. Не се засягай Владко, сигурен съм, че си пич и си разбираш от работата. Всички трябва хляб да ядем, но в някой случаи правим нещата с безкористна цел. И аз както съм го правил за себе си мога да го направя и за друг по този начин "ПРОДАВАМ ОРИГИНАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАГ АВТОМОБИЛИ С НОВО ПЕРО! С ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧИПА И ОБУЧАВАНЕ ЦЕНА 140ЛВ.!" на мен всичко ще ми излезе 40лв. и 15мин време. Е давам решение на търсещия как да спести 100лв.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Чет 14 яну 2010 19:11

Не се засягам,аз самият съм помагал много пъти безкористно особено в този форум,подразни ме само изказването:"Майстор иска около 160-200лв. за да ти направи ключ и програмира... ГЛУПОСТИ!"(като не ти изнася не купуваш,защо е нужно да коментираш по този начин???) и това също:"В Ebay стига да си знаеш кода на ключа си поръчваш за около 20-30евро"-тук си пропуснал да споменеш че става въпрос за употребяван ключ който не се знае дали работи даже :idea: И освен 20-30евро трябва да се плати доставка(в много случаи ДДС и Мито) и накрая ключа идва на 1ххлв цена,след това остава "само" да се сложи ново перо и да се нареже(10-15-20лв) и да се обучи ключа към колата(за което трябва ПИН код и мин. ВАГ КОМ)-та сами можете да си сметнете крайната цена :idea: -нямам нищо лично към теб,но така подвеждаш много хора :idea: :idea: :idea:
П.С.
valerius написа:...И аз както съм го правил за себе си мога да го направя и за друг по този начин "ПРОДАВАМ ОРИГИНАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАГ АВТОМОБИЛИ С НОВО ПЕРО! С ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧИПА И ОБУЧАВАНЕ ЦЕНА 140ЛВ.!" на мен всичко ще ми излезе 40лв. и 15мин време. Е давам решение на търсещия как да спести 100лв.

Наистина ли мислиш че можеш да правиш:"...ОРИГИНАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАГ АВТОМОБИЛИ С НОВО ПЕРО! С ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧИПА И ОБУЧАВАНЕ..."-на каквато и да е цена??? :shock :shock :shock

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”