Чип за Golf 4 GTI?
-
jimmy7777
- Автомобил:
- Двигател:
Чип за Golf 4 GTI?
Здравейте колеги,ако може някой да ме посъветва относно чиповете които слагате.Какъв производител?Доволни ли сте?Как се отраява на разхода?Благодаря предварително!
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Чип за Golf 4 GTI?
колега смятам че Бразел е твоя човек обърни се към него той ще ти бясни всичко с подробности 

- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още един глас за Брезел... Няма да си познаеш колата... Аз имам същата с чип от него...просто е различна кола...Намери му обявата в ПЛАТЕНИ ОБЯВИ... и няма да сгрешиш. 

- Kartala
- Автомобил:
- Двигател:
brezel

- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
VW Golf VR6 написа:Още един глас за Брезел... Няма да си познаеш колата... Аз имам същата с чип от него...просто е различна кола...Намери му обявата в ПЛАТЕНИ ОБЯВИ... и няма да сгрешиш.
И от мене един глас

-
Georgi.Enchev
Добре де колеги. Хвалите ги тези чипове, но в крайна сметка няма ли износване по-бързо на самия двигател? Винаги съм си задавал този въпрос и това е причината, която ме кара да не подлагам колата си на този "експеримент" Турбо, съединител... ??? ... т.н. ???
- leido
- Автомобил:
- Двигател:
Има износване, всеки ще ти го каже, ама ти тая кола за какво си я взел да караш или да я носиш на
, имах един колега, преди десетина години, който ми беше казал, че маха камачетата от гумите (Вида спорт) на лада 4-ка(комби, червена държа да подчертая). Изкарва се колата от гаража мие се и пак се вкарва. Ако и ти смяташ да правиш така, не ти трябва чип. Карай си я так и да ти е мирна главата. Хората са го казали, всяко удоволствие се заплаща. Предполагам, че ако сложиш чип, ще ти се прииска да сложиш и втори, ама няма как. Има много хора от този форум, които са с чипове, и си скъсват колите от каране, и нищо им няма. Ето ти теми от платени, четеш, звъниш, избираш, и поръчвш.(ако не поръчаш, ще съжаляяваш
)
viewtopic.php?f=48&t=16211
viewtopic.php?f=48&t=119486
viewtopic.php?f=48&t=113838
Има и други фирми на всякъде в София, Пловдив, Варна, ама някой дерът кожи. Така, че тук са твойте хора.

, имах един колега, преди десетина години, който ми беше казал, че маха камачетата от гумите (Вида спорт) на лада 4-ка(комби, червена държа да подчертая). Изкарва се колата от гаража мие се и пак се вкарва. Ако и ти смяташ да правиш така, не ти трябва чип. Карай си я так и да ти е мирна главата. Хората са го казали, всяко удоволствие се заплаща. Предполагам, че ако сложиш чип, ще ти се прииска да сложиш и втори, ама няма как. Има много хора от този форум, които са с чипове, и си скъсват колите от каране, и нищо им няма. Ето ти теми от платени, четеш, звъниш, избираш, и поръчвш.(ако не поръчаш, ще съжаляяваш
)viewtopic.php?f=48&t=16211
viewtopic.php?f=48&t=119486
viewtopic.php?f=48&t=113838
Има и други фирми на всякъде в София, Пловдив, Варна, ама някой дерът кожи. Така, че тук са твойте хора.

-
jimmy7777
- Автомобил:
- Двигател:
Много Благодаря!
-
Georgi.Enchev
Аз лично ако си сложа ще се обърна към Брезел, защото негативен коментар по негов адрес не съм чул, колкото и теми да съм прочел, а и честно казано 200-300 лв къде не си ги дал 
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
да знаеш само че сложиш ли чип ако двигателя е наред (тоест колата върви наистина като за 190-200 коня) почти сигурно съединителя ще е пътник близките месеци.
- Pavlin
- Автомобил:
- Двигател:
Това означава ли че хората с 1.8Т желаещи да слагат чип, е добре да си отделят пари и за съединител?
- vw_manqk
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко зависи от стила на каране!
- leido
- Автомобил:
- Двигател:
Щом го е казал колегата, значи има опит или наблюдения върху съеденителите, кола 150кс + чип (около 30%повишаване на мощнистта), да кажем в най добрият вариант сане 195-200кс. Такава кола се кара, ако си спокоен щофьо и си караш супер бавничко и нормано и чипа си го сложил само да се хвалиш, че имам нова "екстра" на колата, няма да ти се налага да сменяш нищо. След като една такава кола се кара както тряб, е нормално да свършат гуми накладки и съеденител. Ако сложиш здрав съеденител/керамика, ще започнат да свършват други таботи като например скорости, карета. Кеф цена няма.

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
със скорости и карета няма проблем
По-як съединител само трябва.
Два такива голфа с чип единия изкара месец, другия около 2 месеца с чип и заминаха съединителите.
Има и един трети, който имаше проблеми след чипа и вървеше около две коли след другите два на 400 м и той нямаше проблеми със съединителя
Два такива голфа с чип единия изкара месец, другия около 2 месеца с чип и заминаха съединителите.
Има и един трети, който имаше проблеми след чипа и вървеше около две коли след другите два на 400 м и той нямаше проблеми със съединителя
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”