Голф 4 1,8 ГТИ-150 к.с. или Голф 1,9 ТДИ - 131 к.с.
Re: Голф 4 1,8 ГТИ-150 к.с. или Голф 1,9 ТДИ - 131 к.с.
@MK4, e явно имаш доста чувствителен слух, без да се обиждаш 
- kocho_pushacha
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Абе хора, не се хващайте за думата бе. Факт е че бензиновите коли не летят в извънградски условия. Прекарвам ежедневието си по пътищата и знам какви автомобили се движат и с каква скорост.
@MK4, няма какво да го мисля. Реално дизеловите мотори се карат по-бързо, защото дават по-малък разход, тоест собствениците се съобразяват по-малко. Дали е била на газ, нямам идея. Факт е че той върна газта, а аз не я върнах, но не щото съм безсмъртен, а щото не ми пука дали разхода ще ми е 6.5 или 7л. Случвало ми се е достатъчно много пъти, за да го давам за пример. Батките с бензиновите мотори по 5.0 кубика не ми ги давайте за пример, защото такива коли рядко се срещат извън града.
@xalerrelax, знам какво иска да си купува и по рано съм отговорил. Ся дали го интересува колко му харчи или не, баровеца с S-класата, нямам идея.... зависи колко километра прави на месец и как си изкарва парите. Що се отнася до клипчето, ами ясно се каза, че със същото Ауди, но бензиново, щяха да стигнат само до Единбург.
@kocho_pushacha, колега ма лекинко си сбъркал човека, на който да обясняваш точно за икономията на дизела, защото ползвам по около 6 тона дори повече гориво на месец. Сега си сметни колко пари прави това и си направи сметка дали ме бърка, че ще карам личната си кола на бензин или на газ, или на нафта, или на каквото и да е. Така че не ми обяснявай за икономии предимстава и недостатъци, точно пък на дизелова кола, която дори никога през живота си не си карал, като ти чета мненията.
Kak ги съчиняваш тия разкази и изводи направо незнам
Не се ли усещаш кви небивалици говориш от зор да си хвалиш кумина.Как може да твърдиш, че заради разхода нафтовите печки хфърчат по магистралите.Аз ако имам 1.8т(в момента съм с голф3 АБФ) знаеш ли кога ще ме изпревариш?На свети НИКОГА
А щом ползваш повече от 6 тона гориво на месец значи си заслужава да се прежалиш
, но иначе тук говорим за по малко от 10 хил. на година
А иначе колкото и да се правиш на интересен и екстрасенс съм сигурен че номожеш да познаваш на хората кой каква кола кара или е карал, защото за съм имал Г4 тди 110кс засъжаление ми я откраднаха, но това е друга тема.Ако те интересува кви коли карам може на ЛС
.Та много добре знам каква е икономията 2-3л на 100 и от тук вече всеки си прави сметка колко ще кара и колко ще спестява, то е елементарноА и в момента 1.8т е по ефтино от тди 131, да не говорим за тди 150
@kocho_pushacha, жив и здрав да си и ти и АБФ-а ти. Продължавай да се впечатляваш от невероятния му звук идващ от ремус гърнета и лепенката GTI 
А, ти я ми кажи откога не си излизал от Сандански и дали успяваш да направиш 10000км на година, като ги усещаш нещата? Много ларш с го даваш с бензина и разхода, да не би някой друг да ти зарежда колата? Като си купиш 1.8Т може и да ме минеш, ма едва ли ще се срещнем някъде някога
.
Само ми кажи точно колко класи бензина превъзхожда дизела, че нещо не ми стана ясно
?

А, ти я ми кажи откога не си излизал от Сандански и дали успяваш да направиш 10000км на година, като ги усещаш нещата? Много ларш с го даваш с бензина и разхода, да не би някой друг да ти зарежда колата? Като си купиш 1.8Т може и да ме минеш, ма едва ли ще се срещнем някъде някога
.Само ми кажи точно колко класи бензина превъзхожда дизела, че нещо не ми стана ясно
?- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ABF отиване и връщане до морето среден разход към малко над 6.5л/100км с 4човека вътре.
Каране към 120-130км/ч на магистралата на някой места по 200км/ч за малко.
АБФ каране на заварка на връщане от Пловдив 8литра на 100км по магистрала Тракия като почти колата не е падала под 160км/ч караше се 160-200км/ч и няколко пъти по до повече (230км/ч)
Навъртях му към 30хил км за малко повече от година нищо не се счупи освен един клеморед
това при модерен дизел няма как да стане (не е нужно да ти казвам, че там разходите са доста по-дебели), бензина да ти кажа не ми е бръкнал в джоба
На 1.8Т разхода е същия като на АБФ, е голям праз, че ще икономисам 4литра до Пловдив.
Няма да споменаваме евтини съединители, проблеми с накъсвания, изпушвания, помпа дюзи, тракане на маховици, тракане при студен старт, нерешими проблеми с прекъсвания и накъсвания и подобни екстри.
Карайте си ги, но просто не се превъзбуждайте.
Каране към 120-130км/ч на магистралата на някой места по 200км/ч за малко.
АБФ каране на заварка на връщане от Пловдив 8литра на 100км по магистрала Тракия като почти колата не е падала под 160км/ч караше се 160-200км/ч и няколко пъти по до повече (230км/ч)
Навъртях му към 30хил км за малко повече от година нищо не се счупи освен един клеморед
На 1.8Т разхода е същия като на АБФ, е голям праз, че ще икономисам 4литра до Пловдив.
Няма да споменаваме евтини съединители, проблеми с накъсвания, изпушвания, помпа дюзи, тракане на маховици, тракане при студен старт, нерешими проблеми с прекъсвания и накъсвания и подобни екстри.
Карайте си ги, но просто не се превъзбуждайте.
Ха-ха темата стана малко като ловджйските истории и рибарските
.
Аз имам познат с ABF. София - Свиленград заварка до Ст. Загора на 240км даже 250 ~ 260 по надолнище, оттам на сетне на пълна газ до Свиленград и му даде разход 4.9л.
.Аз имам познат с ABF. София - Свиленград заварка до Ст. Загора на 240км даже 250 ~ 260 по надолнище, оттам на сетне на пълна газ до Свиленград и му даде разход 4.9л.
Последна промяна от morfei1 на Нед 22 ное 2009 20:10, променено общо 2 пъти.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
тая тема май е по-добре на по бира да я продължиме някой път 
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
morfei1 написа:Ха-ха темата стана малко като ловджйските истории и рибарските.
Аз имам познат с ABF- София - Свиленград заварка до Ст. Загора на 240км отам на сетне на пълна газ и му даде разход 4.9л.
Ха и още нещо заводския ми Голф 1.8Т АУМ мотор вървеше повече от Фабия вРС 1.9ТДИ 131коня с чип
Астра 1.9ЦТДИ 150коня също пада с 2-3коли просто
нали се сещаш с един хубави чип дето колата ще държи 0.9-1.0бара налягане до прекъсвач вместо 0.6-0.4 заводско налягане, за каква разлика в динамиката говорим
Аз се чудя друго да не би на вас дизелджиите да Ви влизат сажди в купето и да ги дишате, че толкова се превъзбуждате
Е, к'во разбираме ние от вървене с тез пушеци дизеларки 

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето с човек каращ с Маргелски джанти и кристални стопове не може да се спори

- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
MK4 написа:тая тема май е по-добре на по бира да я продължиме някой път
Много точно казано колега. Някои колеги взеха да показват мускули тука и темата взе да става за ...

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- MK4
Всяка кола си има предимства, зависи човек какво търси.
П.С.
В момента има на разположение едно напълно стоково 1.8T AGU с катализатор даже, ако морфей иска да видиме каква ще е разликата с чипнат PD130
Колата я взехме за 5000 лв между другото
П.С.
В момента има на разположение едно напълно стоково 1.8T AGU с катализатор даже, ако морфей иска да видиме каква ще е разликата с чипнат PD130
Колата я взехме за 5000 лв между другото

- MK4
niikoo_1 написа::lol: E поне не показваме пищови
тука го закова

- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
MK4 написа:niikoo_1 написа::lol: E поне не показваме пищови
тука го закова
Вместо пищови покажете по една пачка кинти и пуснете стоковото 1,8Т на колегата МК4 с 1,9TDI-131+чип на morfei1 и да се решава спора
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”