При скорост от 100 до 120 км/ч голямо бучене
- 
				sveskovs76
 - Автомобил:
 - Двигател:

При скорост от 100 до 120 км/ч голямо бучене
При  скорост от 100 до 120 км/ч голямо  бучене в купето неми  стигат  проблемите с подгряващата  лама ето се  налага да чуквам спирачката  от  време на време  ами сега  и този проблем.Това бучене  го  има и  на  скорост  и по инерция.Не е ое  гумите и  при зимните и при  летните  го има а джантите  са  различни  за  всеки  комплект.Мислех си  че  е  от  предницата закарах  я  всичко е  на  ред.Който  е  имал  този  проблем и го е  решил  нека  сподели.

- hooligan_sk
 - Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
 - Двигател: EA113

Re: При скорост от 100 до 120 км/ч голямо бучене
Еми колега това което си описал по принцип е разбит лагер в някое от колелата 

- kondzhagyulo
 - Автомобил:
 - Двигател:

Ами, като ходи да ти проверяват колата не ти ли казаха нищо за лагери?

- fox_vt
 - Автомобил: Seat Toledo
 - Двигател: AHU 97

sveskovs76 написа:При скорост от 100 до 120 км/ч голямо бучене в купето неми стигат проблемите с подгряващата лама ето се налага да чуквам спирачката от време на време ами сега и този проблем.Това бучене го има и на скорост и по инерция.Не е ое гумите и при зимните и при летните го има а джантите са различни за всеки комплект.Мислех си че е от предницата закарах я всичко е на ред.Който е имал този проблем и го е решил нека сподели.
за лампата смъкни стоп машинката и ще видиш веднага какъв ти е проблема аз мойта я оправих с една кабелна обувка сложена на подходящото място
- Hmmmmm
 - Автомобил: golf 4 v5 4motion
 - Двигател: AGZ

sveskovs76 написа:При скорост от 100 до 120 км/ч голямо бучене в купето неми стигат проблемите с подгряващата лама ето се налага да чуквам спирачката от време на време ами сега и този проблем.Това бучене го има и на скорост и по инерция.Не е ое гумите и при зимните и при летните го има а джантите са различни за всеки комплект.Мислех си че е от предницата закарах я всичко е на ред.Който е имал този проблем и го е решил нека сподели.
200% ЛАГЕР
при мен беше заден десен - проблема беше същия
при стабилен и продължителен ляв или десен завой ще разбереш дали ти е десен или ляв лагер. ако затихва бученето на ляв завой значи е ляв лагер. на завой натоварването върху лагерите намалява от страната на която завиваш и той спира да шуми.
отивай си смени лагера и ще се родиш
- Hmmmmm

забравих да кажа че от този тъп лагер ми се спука предното стъкло - от вибрациите

- 
				sveskovs76
 - Автомобил:
 - Двигател:

задните  лагери  не  са  проверени  ,когато  мога  ще я закарам на лекар 

- 
				SACHO7803
 - Автомобил:
 - Двигател:

лагер не вие само при скорост от 100до120.усеща се и при по ниска и при по-висока скорост.така че.......виж да не е нещо-меки връзки тампони-ала-бала 

- Hmmmmm

SACHO7803 написа:лагер не вие само при скорост от 100до120.усеща се и при по ниска и при по-висока скорост.така че.......виж да не е нещо-меки връзки тампони-ала-бала
казах че съм имал точно същия пробем и беше точно лагер така че теориите на вероятността отпадат при положение че на практика е отстранен същия проблем със смяна на лагер

- 
				SACHO7803
 - Автомобил:
 - Двигател:

колега.....за да бучи толкова силно лагера между 100-120 то при 50-60км се усеща ИДЕАЛНО как вие.ако ти наистина си имал същия проблем и не си чул че дори и при 40км/ч се усеща то или дъниш радиото яко или имаш нужда от ушен лекарHmmmmm написа:SACHO7803 написа:лагер не вие само при скорост от 100до120.усеща се и при по ниска и при по-висока скорост.така че.......виж да не е нещо-меки връзки тампони-ала-бала
казах че съм имал точно същия пробем и беше точно лагер така че теориите на вероятността отпадат при положение че на практика е отстранен същия проблем със смяна на лагер
- 
				mtm_golf
 - Автомобил:
 - Двигател:

И аз имах същият проблем. Между 100 и 120км/h не можеше да се стои в купето. Със сигурност заден лагер...

- Hmmmmm

mtm_golf написа:И аз имах същият проблем. Между 100 и 120км/h не можеше да се стои в купето. Със сигурност заден лагер...

- 
				ninjaman
 - Автомобил:
 - Двигател:

Според мен може да е от реиката и аз го имам този проблем да има луфт

- bai_ILIA
 - Автомобил:
 - Двигател:

а беше ли слънчево като я пробва или валеше?

- 
				sveskovs76
 - Автомобил:
 - Двигател:

колеги  след доста  време  ходене  по  мъките успях  да  вляза в  профила  си.Пробвах  поне  20 пъти  чак  сега  успях. То  забравена парола после и  име   а ма  днес  реших  че е  крайно  време да се  оправи  тоз  проблем  и  ето  влязох с 300 зора.Добре че  виното  не  е  станало  иначе пак  нямаше да  мога  да  вляза 
 .Така  проблема  с виенето  беше  заден  десен лагер.Другият  проблем  за  гасненето  по  време  на движение  е  някакъв  датчик  който  се  е  прецакал  и  подава  на компа  че  натискам  постоянно спирачки-така  ми  каза  майстора в карнобат .Благодаря  на  пича  дет  ми  оправи  всичките  проблеми  по  колата дори и лампата за подгряващите свещи оправи  човека.Рови се в  таблота час и половина но успя.Ако  не  беше оправил колата сигурно   щях да се  претрепя  някаде поне  2  пъти ми  се случваше да гасне  като изпреварвам.ЕДНО  ГОЛЯМО   БЛАГОДАРЯ  НА  МАЙСТОРА 
 .Да е жив  и здрав.Другите  баш майстори  от  ямбол и сливен  констатираха че  имам  проблем  и  ми  взеха парите а  тоз пич  от  карнобат  констатира  ама и оправя проблема.Поиска 40 лв  аз  му дадох 50 кинта защото бях на 7  небе че  най-накрая  се  намери  свестен  майстор.А и  да добавя  колата  стана друга   по бързо  набира  явно тоз  датчик  е  тормозел  нещо  колицата.Още  веднъж  едно  голямо  благодаря на всички  които се  опитаха да помогнат и  най-вече  на майстора 

.Да е жив  и здрав.Другите  баш майстори  от  ямбол и сливен  констатираха че  имам  проблем  и  ми  взеха парите а  тоз пич  от  карнобат  констатира  ама и оправя проблема.Поиска 40 лв  аз  му дадох 50 кинта защото бях на 7  небе че  най-накрая  се  намери  свестен  майстор.А и  да добавя  колата  стана друга   по бързо  набира  явно тоз  датчик  е  тормозел  нещо  колицата.Още  веднъж  едно  голямо  благодаря на всички  които се  опитаха да помогнат и  най-вече  на майстора Върни се в “Дизелови агрегати”