навигация за голф 4
Re: навигация за голф 4
колега има фабрични за голф 4 аз лично сам виждал и имам познат които се занимава със поставяне и ремонт ште говоря сас него за инфо
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
morfei1 написа:И за к'во ви е навигация в която няма България? Всеки Китайски боклук с Winадуя Mobile е 1000пъти по-добър и поне 3 пъти по-евтин от оригиналната.
С този дисплей, освен да ви разбият колата друго няма да постигнете.
За кво въобще са тия навигации... Цел живот с навигации карате...
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
купи си Garmin за 400-500лв и спи спокойно!
- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
Даже и моделите на Гармин от 300 и 350 лева са сполучливи, имам една такава навигация и съм доста доволен. Вярно няма да ти седи в таблото, но пък е супер лесно за монтаж и седи навсякъде 

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Soyer написа:Даже и моделите на Гармин от 300 и 350 лева са сполучливи, имам една такава навигация и съм доста доволен. Вярно няма да ти седи в таблото, но пък е супер лесно за монтаж и седи навсякъде
и аз имам Garmin 610 имаш ли европейска карта за него? бг карта ми работи а европейската не иска, свалях различни версии евро карти ама вижда само Bulgaria

- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
Моя е от най първите модели.. имам най новата версия за БГ, Европа също се вижда, но не толкова подробно. За целта трябва да имаш карта памет ( каквато аз още не съм си взел) и да си сложиш голямата карта на Европа и после да цъкнеш в опциите да ти показва нея 

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
вече сложих европейската 2010, новата бг и 100 бг тур обекта. има нещо което трябва да знае всеки който има Garmin nuvi 610, мемори кард възприема карта само с име gmapsupp, същото трябва да бъди име на .unl файла... така за информация 

-
- Автомобил:
- Двигател:
скоро видях една фабрична но нещо не работеше и не можеше да се нап сачетана е със светлините на таблото изобщо много добре е направено но пак казвам ядец много ме беше яд много добре седи на колата
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
nasko_75 написа:скоро видях една фабрична но нещо не работеше и не можеше да се нап сачетана е със светлините на таблото изобщо много добре е направено но пак казвам ядец много ме беше яд много добре седи на колата
Колега това си сложих аз и съм много доволен. Виж темата за Китайските навигаций там има и повече снимки на моята и има обяснения

- proko
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
колега етоти viewtopic.php?f=46&t=177873 500 лв.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”