хамелионов лак
хамелионов лак
здравеите колеги,искам да попитам по компетентните от мен.Имам ГОЛФ3 тъмно син металик искам да го боядисам с онези лакове(мисля си поне 4е са лакове)които предават на автомобила хамелеонов облик та вапроса ми е следния след праскането трябва ли да сменям талона на колата.
Последна промяна от standio86 на Вто 24 ное 2009 11:09, променено общо 1 път.
- M1LEN
- Автомобил: GOLF mk2
- Двигател: SB 1991
Re: хамелионов лак
Колега в обикнавения лак се слагат така наречените перли и става ефекта има перли в различни цветове.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Да със сигурност трябва да минеш през кат отново - да ти пишат в талона цвят (пеперуда или хамелеон или нещо такова соросинкяво
).
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Няма нужда ако си е синя била с оненъци или не се си е синя!
-
mufin
- Автомобил:
- Двигател:
M1LEN написа:Колега в обикнавения лак се слагат така наречените перли и става ефекта има перли в различни цветове.
Освен с перли, има и истинска "хамелЕон" боя, която обаче ще струва (с работата) колкото колата на човека
Но и изглежда по съвсем друг начин.
Най-добре намери най-близкия магазин на Глазурит Мипа или Мобихел
Казваш какво искаш (тъмносиньо с перли), преглеждаш мострите с готови цветове в комбинации с перла и си харесваш цвят.
Така постигаш две неща:
- получаваш цвят, който е фабрично (дизайнерски) правилно подбран за да не изглежда шарена цигания
- боята по талон ти остава синя
колата е тамно син металик и искам да се получи ония ефект които като седжийи колата да се получава един червен отенък жийдал съм го на друг голф и стои доста добре
бе с 2 думи да ти кажа това което другите се опитват.. трябва да си купиш боя с перли и да я пребоядисаш(цялата)или пробвай да я пастираш..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”