реле чистачки Б5.5
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
реле чистачки Б5.5
къде се намират релетата за чистачките на Б5.5 и как мога да стигна до тях защото май има за смяна. Интервала не ми бачка прави един оборот на всяка степен и спират. лостчето работи 100% съм сигурен
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
къде трябва да гледам за този сензон за дъжд, защото огледалото ми е с откачен кабел на авт бленда, а иначе си имам различните степени на чистачките когато са на интервал и нали има 4 различни вида интервали,и като места малкото лостче отдолу нагоре на всяка степен прави един цикъл и спира изместа ли го пак пак същото. на бързи обороти си бачкат чистачките не знам. съмнявам се да имам датчик за дъжд
- gubaku
- Автомобил:
- Двигател:
Едното няма нищо общо с другото. Датчика е хубаво че го имаш, но чистачките се командват от него само когато са на първата степен, следвашите 2 или 3 степени (не се сещам колко точно бяха) са си за "ръчен режим на работа" и не би трябвало да имат общо с датчика, така че по-скоро проблема е в това реле наистина
- Cheater
- Автомобил:
- Двигател:
Re: реле чистачки Б5.5
Колеги пишете какво сте направили,че и аз имам същия проблем.На първи интервал минават само веднъж и спират.Кабела за сензора го срязахме,пради други причини.Значи би трябвало като възстановим кабела да тръгне,ако не е заминал сензора,нали така 

- Данко
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
отделно от сензора в огледалото има сензори и на самото челно стъкло
- mopowah
- Автомобил: 2021 VW ID3 Pro Performance Max
- Двигател:
Извинявам се за оффтопика, но дали някой има опит с презалепването на сензора за дъжд?
Като го погледна отвън, сякаш половината основа (вътрешния кръг) е залепена, половината се е отлепила.
И найстина, от време на време се обърква.
Като го погледна отвън, сякаш половината основа (вътрешния кръг) е залепена, половината се е отлепила.
И найстина, от време на време се обърква.