maxpayne написа:ivdims написа:Ами колега како да ти кажа това че си попаднал на дъргел е отделен въпрос ама да ми кажеш че дизелите не ставали извинявай.Апък и плюс това ми кажи кога ще смениш маховик и турбина, то тряба да е баси боклука.
Инъче за любителите на бензина иска ма да кажа че аз сам от Шумен и до Варна отивам и се връщам със 10 литра нафта(100км отиване и 100км връщане) със скорост 120-140км колата ми е Голф 4 1.9ТДИ 110коня, бензинова кола долу горе с тези параметри на двигателя щте изгори към 18 бензин айди нека след 5 години каране да ми се преебе маховика и турбината аз съм ги избил от гориво парите така че не понасям такива пошли коментари.
Аз с 1.6 двигателя ще дам 12-13 литра за тези 200км, как ги сметна 18 не знам. На полото (дизел, 2004г.), на което си карах курсовете едната дюза само струва ~1000лв. А то е с 4. Не че трябва да ти се развали, една приятелка търкаля същото поло дизел вече 8 години като досега е сменила някакви лагери само освен консумативите, ама можеш ли да си сигурен как я е карал предишния собственик?
Ами как ще си сигурен и за бензина ве то е същата работа и аз имам един приятел дето си взе голф 4 бензин и како ли вече не му прави даже и двигателя отваря всичко е късмет