ОТКРАДНАТ Passat B5GP!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
pampy_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pampy_mc » Пет 14 апр 2006 13:08

Току що ми отговориха от Порше че този Пасат има трети пластмасов ключ!!! А лично аз съм се разписал че взимам 2бр. ключове :roll: Е сега се почват едни съдилища едни чудеса :twisted:

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пет 14 апр 2006 13:15

Успех!

Потребителски аватар
pampy_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pampy_mc » Пет 14 апр 2006 13:19

Цитат:
1. Автомобилът се окомплектова от производителя с 2 бр. ключове. Със всеки от тях може да бъде стартиран двигателя, както и да бъдат отключвани всички врати. При
продажбата на автомобила всички ключове се предават на клиента, освен ако автомобилът е закупен на лизинг. В този случай 1 от ключовете остава при лизингодателя.
Броят на получените при продажбата на автомобила ключове би трябвало да е записан в приемно-предавателния протокол.
2. Практика е този автомобил да притежава и пластмасов ключ. С пластмасовия ключ също може да бъде стартиран двигателя. Пластмасовия ключ се съхранява от клиента.
3. Не съшествува универсален (master key) ключ, който да отключва "серия" автомобили. Всеки дубликат, включително и поръчан допълнителен ключ от завода, е необходимо
да бъде "обучен" за запалване на двигателя, тъй-като автомобила е с фабричен имобилайсер. Възможно е с дубликат да бъдат отключвани вратите без стартиране на двигателя

Потребителски аватар
AutoDiags
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AutoDiags » Пет 14 апр 2006 14:51

Въпросния пластмасов ключ е нешо като master key но за конкретната кола - ако се запали с него имобилайзера се изключва и се изтриват всички запомнени ключове. Притежавайки тоя ключ - можеш да си обучиш не съм сигурен за бройката но май до 8 други ключа.

jeki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jeki » Пет 14 апр 2006 15:02

бате ония са ти зели пастчето с пласмасовото клуче аз ако съм ще ги здева

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Пет 14 апр 2006 15:09

pampy_mc написа:Току що ми отговориха от Порше че този Пасат има трети пластмасов ключ!!! А лично аз съм се разписал че взимам 2бр. ключове ...

М-да, има трети пласмасов ключ. Аз поне имам такъв. Към него има пласмасова пластинка със седемцифрен код - това е кода за достъп до имобилайзера. Когато ми продаваха колата ми казаха да го пазя като очите си (пласмасовия ключ+кода за достъп)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”