поправка на скоростна кутия за golf2
поправка на скоростна кутия за golf2
Може ли някои да ми каже последователноста за разглобяване на скоростна кутия на голф 2
- martveca
- Автомобил:
- Двигател:
Re: поправка на скоростна кутия за golf2
одзад на кутията има един алуминиев капак сваляш го и там са зъбчатките на петата трябва да ги свалиш също трябва да свалиш и чашките на карета ,после развиваш всички болчета дето са отстрани на кутията и я отваряш, по подробно немога да го обясня защото скоро не съм отварял кутия и съм забравил точния ред на разглабяне.Като свалиш зъбчатките ще се ориентираш дали и нещо друго трябва да се свали.
- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
Re: поправка на скоростна кутия за golf2
martveca написа:одзад на кутията има един алуминиев капак сваляш го и там са зъбчатките на петата трябва да ги свалиш също трябва да свалиш и чашките на карета ,после развиваш всички болчета дето са отстрани на кутията и я отваряш, по подробно немога да го обясня защото скоро не съм отварял кутия и съм забравил точния ред на разглабяне.Като свалиш зъбчатките ще се ориентираш дали и нещо друго трябва да се свали.
абе кьораво болтче не трябва да остава по кутията + нещата дето е споменал колегата+избирача на скоростите
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”