REDBUL23 написа:колега на мен ми трябва драшката за прозореца ама ватре самата машинка
сшофиорската незнам дали я имаш ама сам длайен да попитам

REDBUL23 написа:колега на мен ми трябва драшката за прозореца ама ватре самата машинка
сшофиорската незнам дали я имаш ама сам длайен да попитам

Помощ за компьотър??
Ludiq написа:Харевам дизеловата си кола такава каквато е със по-скъпата подръжка и със всичките и кусури.

standio86 написа:колега саветвам те да си купиш от метро срува 3,60 и не е труден за поставяне. аз сашто ги забревях ну си слаожих такова чудо евала на този дето го е измислил

Angel Stavrev написа:Изивинете ме но датчика на хол не е ли в делкото.Та същиа тоя датчик е напално възможно да ти го прави тоя проблем и до голяма степен съм обеден че е от него понеже те ги правят тиа номера.Но скоро ще горобяса,попринцип земе ли да прави така много често се оказва от него и в наи скоро време ще спре и да пали ако можеш да си намериш за проба пробваи да го подмениш внимателно и не го почуквай или удряй при смяната...Просто съвет..

nosex написа:Препинателни знаци - йок...
dobrin написа:nosex написа:Препинателни знаци - йок...
И дума "йок" в българския език също.

miroslavkonstantinov написа :
2000 /115 / 2E / мотора съм с газово за 530 лева и нямам проблем ако колата е тетнически добре .В Балчик на баира на 100 мк ми харчи 10 литра бензин 13 литра газ без да я жаля . Извън градско с 100/110 км в час 7/7.5 на бензен 9/10 газ като винаги на време си сменям всички консумативи свещи кабели палец капачка въздушен филтър не както маистора ми каза да сменям мембраната на 150 000км но аз я сменям на 50 000 и е по добре.Вярно данака е 175 лева но не съжелявам винаги ме издърпва когато съм решил да изпреваря еднакво върви и на газ и бензин.Всички коли имат разходи но не трябва да чакаш да се сабират много та да ги сменяш на веднъж тогава тежи . За другия двигател 1800 моното имам приятел и неговата се чупи като моята нормални работи карал съм я много пъти евтин данък и съм чувал че бил наи икономичния двигател но на баира му се моля на магаренцето и не само на баира има голяма разлика между двете коли и не го усещам в разхода .
martin_sk написа :
Хайде и Аз да споделя моето скромно мнение по темата. Аз карам ГТИ 115 коня преди една година се двуумях дали да слагам газова или не. След като реших да сложа почнах да се чудя дали да е обикновен или ге; е всияко вече е решено карам си една година и половина с обикновенна газова уредба сложихме два предпазителя който пазят дебитмера и за сега нямам никави проблеми. разхода, е като на колегата с 2Е аз съм с АДУ колата варви много добре.
gogovaseev написа:Здравеите колеги.Зна4и лятото се прибирах от испания до бг сас моя голф4 атд мотор 101коня сас 4ип.бяхме 4 4овека вав колата сас много багаж.На борд компа ми даде средна скорост 150км и разход 6.5 сас клима така 4е колегата никс за мен е напално прав.А до вапроса на колегата за голфа зимаи колега 150коня и не му мисли нито данаци нито ни6то.Кеф цена нема.

Yordan.Savov написа:приятели издирвам този вид карта Blaupunkt Travelpilot non DX Deutschland 2007 от безкрайно дааааааааааааалго време,моля някой да ми пише някой друг ред ако има идея от каде да си я сваля че аз вече дигам ръце.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

drago_doikov написа:...Рушвети-отхвърчаха няколко Стефан Станболовки...
actros1846 написа:Збъркал е куфара
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта