Като направиш корекцията тя остава в паметта.
"Аlt+B" - за да запишеш промените в процесора.
Аз пoне не се сещам за друг начин...
Някой с опит в "Autotune"?
Практически въпрос за Мегаскуирт?
- nayden_n
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Практически въпрос за Мегаскуирт?
Аз съм го пробвал в комбинация с wideband сонда . Паля колата ,нагласям празния ход и почвам да обикалям и се настройва сама ,но после винаги донастройвам ръчно и това само нисконатоварените режими . Функцията работи добре ,само трябва да се конфигурират правилата по която да работи .
-
- Автомобил:
- Двигател:
малко по малко нещата си идват на място
а каде да видя на колко % са инжекторите, 

днес исках да запиша един лог файл но ми исписва "no respons" и на ve table1 пак същото,и след като искам да излезна от там почва да мисли(излиза пясачния часовник)трябва да изключа usb-то и даго включа тогава тръгва и пак се повтаря дали аз не бъркам нещо 

veskol написа:днес исках да запиша един лог файл но ми исписва "no respons" и на ve table1 пак същото,и след като искам да излезна от там почва да мисли(излиза пясачния часовник)трябва да изключа usb-то и даго включа тогава тръгва и пак се повтаря дали аз не бъркам нещо
Да не би проблема да ти от УСб-то?!
Какъв адаптор исползваш. Мегата не се разбира с повечето адаптори РС232-->УСБ.
Пробвай всичко това но през стандартен сериен порт и ако там не стане ще го мислим.
ами да rs232 от adia sys,ползвам и досега комоникираше,а сега ъъ,то пак прави връска но се разпада данее от уиндолса нещо м.....у 

днеска исталирах мегатюна на друг лаптоп изтеглих драивера на rs232-то на ново и пак се разпада връската,но по друг начин
вече си мисля да не е самия преходник,usb>>rs232. 

veskol написа:днес исках да запиша един лог файл но ми исписва "no respons" и на ve table1 пак същото,и след като искам да излезна от там почва да мисли(излиза пясачния часовник)трябва да изключа usb-то и даго включа тогава тръгва и пак се повтаря дали аз не бъркам нещо

искам да си вържа запалването да се управлява от мегата сдобих се с запалване ''edis-4''оня ден,направих си колело 36-1 зъба,остава да го вържа някои подробна схема за окабеляването може ли да даде.
Даи повече инфо за колелтот 36-1 как гонаправи и монтира?
Ето ти един линк за едис-а http://www.megamanual.com/ms2/EDIS.htm
Ето ти един линк за едис-а http://www.megamanual.com/ms2/EDIS.htm