стенд
- Lyubo4450
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ABU 1992
стенд
Здравейте колеги.Някой знаели дали трябва да минавам стенд след смяна на джантите от 15 цола към 13 цола.

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: стенд
Задължително.
- venci_wrc
- Автомобил:
- Двигател:
и защо това е задължително
стенд се прави когато разцентроваш предницата я шарнир я накрайник и др...... къв е проблема ако минеш на тринайски мойте лятните са ми 17 ски а ся съм със зимни 15 ски и кво няма дърпане друсане да тресе или нещо друго за това слагай си джантоците и си спести 20 25 кинта
стенд се прави когато разцентроваш предницата я шарнир я накрайник и др...... къв е проблема ако минеш на тринайски мойте лятните са ми 17 ски а ся съм със зимни 15 ски и кво няма дърпане друсане да тресе или нещо друго за това слагай си джантоците и си спести 20 25 кинта- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега изестно ли ти е, че дори налягането в гумата има значение като се прави стенд, а какво остава цолажа.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
добре де колега какво променя по малкия цолаж,наклона ли сходимостта ли ли се променя та да се ходи на стенд,единственото за което се сещам че се променя с по малки джанти е разхода и навъртяните километри ами аз като сменям зимни с летни и непрекъснато тря си давам по 20 25лв за предн мост
- tonev79
- Автомобил:
- Двигател:
Нищо не се променя по сходимоста на автомобила не ти трябва да даваш излишни пари
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”