сменен радиатор. не духа топло !
Re: сменен радиатор. не духа топло !
Ами сигурно ще е така, колега. Май ще се ходи пак в сервиза, за да си довършат работата. 

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vinetu написа:Ами сигурно ще е така, колега. Май ще се ходи пак в сервиза, за да си довършат работата.
То ако е това /а съм почти 100% че не са ги направили/ си е същата процедура, та и малко отгоре.
Аз затова ВИНАГИ оправям и клапите даже и да не са заминали защото допълнителна работа, но след това спестяваш още едно разглобяване.
допълнителна работа - допълнителни пари! не си уточнил какво искаш и са те метнали по принципа "пак ще дойде"
лошо! не така колеги!

Добре де колега, аз ако бях наясно с нещата, сам щях да си сменя радиаторчето и да си ремонтирам клапите. Нали точно порада тази причина отидох до сервиза с идеята " майсторите " да ми сменят радиатора и да направят всичко както си му е реда. Те като бяха " разпорили " колата ми, нали са видели, че клапите са за ремонт. Можеше спокойно да ме попитат дали да ги оправят и тях или не, а не пак да ми разглобяват колата.
За да си ги ремонтирам сам не е ли достатъчно да сваля само касетофона, въртялките за карното и барчето, защото от снимките, които съм гледам по тази тема, забелязвам, че въпросните клапи се намират точно зад изброените неща ?

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
vinetu написа: За да си ги ремонтирам сам не е ли достатъчно да сваля само касетофона, въртялките за карното и барчето...
Няма шанс освен ако не си родинина на Дейвид Копърфийлд