Колата е Голф 2 1.6 ПН, на газ.
Днес с колата вдигнах 150 км/ч , не съм я зорил. от ниски обороти си набираше нормално. проблема се появи после: когато съм освободил от скорост оборотите на колата скочиха от 900 на около 2000.. когато мине известно време оборотите почнаха да падат и стигнаха до около 1600. колата я карах много малко с тази скорост и не беше загряла. от какво може да се е появил този проблем? аз си мисля че нещо е задържало, но жилото на газта си е наред.. Когато е на скорост са нормални оборотите
Голф 2 ПН- Проблем с обороти
- Golf_1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 ПН- Проблем с обороти
И аз имах същия проблем, но се оправи от само себе си. Нека ако някой знае да сподели от какво е.
ПП: Карам със същия мотор пак с газово
ПП: Карам със същия мотор пак с газово
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Ми форсирай на място до дупка няколко пъти да се продуха карба и трябва да се оправи. Има там една електро-вакумна мембрана към смукача и тя може да задържа. Не се притеснявайте няма какво да му стане, пък и е добре да се цедят тия карбуратори от време на време, че спичат!
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
На бензин забравих да поясня
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
И при мен се случва така, макар и рядко. Карам си градско, независимо как и като изключа от скорост хоп 2000 оборота. Чуквам леко газта и оборотите се оправят. Докато не почне да се случва често, не мисля че е проблем, който заслужава да се отваря карбуратора.
този карбуратор е мъката на майсторите!в момента се занимавам с този двегател /но друг проблем/ и той правел същите магарии ,та ще споделя за какво иде реч!
вчера не успях да пробвам метода, но днес ще пробвам и ще кажа дали има резултат..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”