проблем с антената на радиото на голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
martin_ganev
Автомобил:
Двигател:

проблем с антената на радиото на голф 3

Мнениеот martin_ganev » Нед 29 ное 2009 16:26

Здравеите имам един проблем с антената на радиото на голфчето(голф 3 1992г.)антената се намира отгоре на тавана над задните седалки.
Та проблемат е следният не хваща добре дадио сигнала,когато се мурдам вутре в колата и се смущава радиото а някои дори не се хващат.
имам две въпросчета;
1)откаде минава антената на голф 3 1992г(антената която е на тавана)по праговете или по тавана и после по предните гредички и откоя страна минава кабела?За да мога да го проследя и да видя каде е проблема

2)вече на 2 путе когато вляза в колата се чува шум от колоните на Cd-то,при положение че то е изключено напулно
Каде може да е проблема за този шум?

а междо другото смених CD-то с такова като моито само да пробвам дали е от тунера на CD-то но и на другото сц пак не хваща добре радиото пак съшите смущения и проблеми
Каде да си търся проблема :banghead:

Потребителски аватар
sasho_sb
Автомобил: Vw Golf mk3
Двигател: AEE 1996

Re: проблем с антената на радиото на голф 3

Мнениеот sasho_sb » Нед 29 ное 2009 18:06

Здравей,и аз имах същите проблеми,при мен неработи усилвателя който е в тази част на антената която е на покрива.Кабела "слиза "по лявата задна колона,върви по левия праг и се "изкачва по лявата предна колона,под волана и до мястото си.

Последна промяна от sasho_sb на Нед 29 ное 2009 18:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Iv0o0o0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Iv0o0o0 » Нед 29 ное 2009 18:16

може да ти е оголена някаде антената
аз като си включа ксенона и някои станции ми изчезват а други се хващат с смущения и ме съмнява че е оголена някъде и като се добре до купето и от баласта на ксенона дава някакви смущения явно ама не ми се занимава да го правя

terzov5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот terzov5 » Пон 30 ное 2009 10:14

При мене има същия проблем.Смених целия кабел,който се намира от дясната страна под праговете,но проблема си остана.Обаче моята антена не е оригинална и няма усилвател.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”